reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

No przed odstawieniem bylo testowac ale mam nadzieje ze mimo spadku bedzie super musi ☺ to witamy nowa mame na pokladzie ☺
I tak mi flache wisisz bo zeby nie ja to dalej bys @ wygladala ☺

reklama
Do 26dc testy wychodzily negatywne i to te o czulosci 10 .
Asia to musimy się umówić po rozwiązaniu albo wyśle pocztexem hehehehe

Mąż zadowolony, ale chyba jeszcze nie do końca wierzy :D

No ja bym brala a jak wczesniej go bralas? Ja luteine przed ciaza bralam 2 na wieczur bo to dopochwowe jak zrobilam test to moja gin kazala zwiekszyc na 2 rano 2 wieczorem bo w poprzedniej ciazy bralam tylko wieczorem i sie nie utrzymala to mi zwiekszyla. Ja bym wziela ale probuj zadz do lekarki i spytaj czy nie lepsza jest luteina dopochwowa ☺
Ja zbieram na chrzciny wiec moze byc poczta haha ☺
ile cykli mimi sie staralas?
A i przypomnij skad jestes?

reklama
Z taka sama ja zaczynalam a dokladnie 104,5 wiec nie bierz do glowy ☺
Teraz juz mam 8-9kg na plusie w 31 tyg ciekawe ile jeszcze przybedzie.
A teraz tak z innej beczki powiem Ci ze ja tez podczytuje staraczki 2017 wciagnal mnie ten temat i na prawde ciesze sie z kazdych 2 kresek ale mysle ze to dlatego ze sama jestem w ciazy. Powiem Ci ze nie zawsze wierze w ich te gratulacje bo watpie ze sie ciesza jak same zajsc nie moga. Kiedys nawet mowilam mezowi ze szkoda ze sama kiedys noe trafilam na takie forum ale jakby sie udalo to nie wiem czy bym mowila moze to glupie ale jakos widze ze jak dostaja @ to wlacza sie zlosc i zazdrosc.
Kurcze siesze sie ze sie nie pomylilam ze nie narobilam Ci nadzieji z ktorych nic noe wyszlo ☺ mialam przeczucie ☺ a mowia ze przez otylosc sa problemy z zajsciem jak widac na naszych przykladach to brednia ja zaszalam w 2 cs ☺

Do góry