reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Tak to prawda :) a ja bym chodziła i wyglądała @ hehe ciaza potwierdzona na drugim teście o czułości 10 :)
Dzisiaj chodzę cala w slowronkach choć mam lekkie zawroty głowy ;) mam nadzieję, ze moja kruszynka się utrzyma

reklama
Utrzyma na pewno. Ja w tej ciazy tez mialam zawirowania zrobilam test rano a mocz w pojemniczek zebralam i wyszla slaba kreska to chyba byl 26 dc usiadlam jak zamurowana rece mi sie trzesly i tak siedzialam chyba ze 40 min i po tym czasie tknelo mnie zeby zrobic jeszcze jeden z tego samego moczu i nic nie wyszlo dziwne zhyba temu ze mocz odstal i zglupialam i stracilam nadzieje pozniej po pracy z po poludniowego tylko swiezego zrobilam i znow byly 2 kreski dopiero uwierzylam ☺ pokaz zdjecie tego o czulosci 10 ☺
Mimi jak sie ciesze ze do nas dolaczysz ☺ do lekarza sie dodzwonilas?

Asia ale brzuszek-kuleczka:) Mój też zaczyna powololi rosnąć;)
Mimi wszystko musi być dobrze:)
Ja miałam iść dziś do lekarza ale syn sie rozchorował i przełożyłam na czwartek...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak. Mam brać duphaston tak jak brałam i jak sie nic nie wydarzy Mam przyjść za tydzień. Ale to chyba za wcześnie. Dopiero byłby 5tc. Więc chyba pójdę za 2 tygodnie.
Ja oczywiście już przeżywam jak ja wejdę na wagę i jak jej oznajmić ze tyle waze :D wstyyyyyyyd :D

Zuza czekamy również na foto Twojego brzuszka :)

Hahaha,limit moich zdjec na tym forum się wyczerpał[emoji13]
Może jak będę w 30tc to wstawię;)
Ja na razie jestem zadowolona(o ile w ogóle można być zadowolonym będąc otyłym). Od stycznia minus 1,5kg a brzuch rośnie:)

reklama
Dieta cukrzycowa;) A tak poważnie to tak się boję przytyć,że bardzo uważam co jem...Z małymi grzeszkami...
Boję się tylko że będę puchła jak się gorąco zrobi...

Do góry