reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

20170313_065621.jpg

Załączniki

• 20170313_065621.jpg
    20170313_065621.jpg
    642,2 KB · Wyświetleń: 237
reklama
Sama niewiem :D Asia mnie namówiła do zrobienia testu owu (bo innego nie miałam w domu).
Czytałam, że one też wykrywają ciążę... Ale czy to prawda? Niewiem. Muszę kupić test ciążowy bo już się nakrecilam hehe

Tak i to jest pozytywny gdby wyszedl negatywny slaba kreska to male szabse cos tu Mimi mi mowi ze dolaczysz do Nas ☺ rob szybko normalnego tesciora ☺ trzymam kciuki.

Asia ale mam mega nadzieję.... Ale teraz się boję testować, że będzie 1 krecha i takie rozczarowanie.... ajajajajaj.....
Już wysyłam męża po test do apteki :laugh2::rofl2::wink:

Mimi nie ma co sie bac powiem Ci ze jak czlowiek czeka to zatrzymuje @ jak wyjdzie negatywny to glowa Ci sie odblokuje i przyjdzie @ po co wydluzac cykl stresem. Chodz moim zdaniem jest cos na rzeczy ☺ przeciez owu nie masz na pewno a te testy wykrywaja tez hormon hcg wiem ze inni je stosuja zamiast ciazowych bo taniej wychodzi a u Ciebie ewidentny pozytyw kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej ☺ ja w Ciebie wierze i caly czas trzymam kciuki ☺

O matko o matko o matko mam cień drugiej kreski Dziewczyny!!!!!!!! Chyba zwariuje
20170313_081933.jpg

Załączniki

• 20170313_081933.jpg
    20170313_081933.jpg
    729,6 KB · Wyświetleń: 207
Mimi to nie jest cien jestes w ciazy widzisz ja bardziej wierzylam w to niz Ty teraz mi flache wisisz ☺
Gratulacje kochana nawet nie wiesz jak sie ciesze tak trzymalam kciuki wiec zadna @ juz nie przyjdzie do rze jakbys jakas luteine brala czy cos do lekarza musisz sie umowic ☺
Mialam racje ze sie udalo ☺

reklama
Jejku no ja do tej pory nie wierzę :D test o czułości 25. Muszę kupić jeszcze jeden o czułości 10 i się upewnić na drugim :D

Koło 11 zadzwonię do mojej lekarki czy zacząć brać duphaston i jakie ilości

Do góry