reklama
Zuza87
Fanka BB :)
Mimi co to oznacza?Mie stosowałam nigdy tych testów...
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
asia333podlasie
Tak i to jest pozytywny gdby wyszedl negatywny slaba kreska to male szabse cos tu Mimi mi mowi ze dolaczysz do Nas ☺ rob szybko normalnego tesciora ☺ trzymam kciuki.
asia333podlasie
Mimi nie ma co sie bac powiem Ci ze jak czlowiek czeka to zatrzymuje @ jak wyjdzie negatywny to glowa Ci sie odblokuje i przyjdzie @ po co wydluzac cykl stresem. Chodz moim zdaniem jest cos na rzeczy ☺ przeciez owu nie masz na pewno a te testy wykrywaja tez hormon hcg wiem ze inni je stosuja zamiast ciazowych bo taniej wychodzi a u Ciebie ewidentny pozytyw kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej ☺ ja w Ciebie wierze i caly czas trzymam kciuki ☺
asia333podlasie
Mimi to nie jest cien jestes w ciazy widzisz ja bardziej wierzylam w to niz Ty teraz mi flache wisisz ☺
Gratulacje kochana nawet nie wiesz jak sie ciesze tak trzymalam kciuki wiec zadna @ juz nie przyjdzie do rze jakbys jakas luteine brala czy cos do lekarza musisz sie umowic ☺
Mialam racje ze sie udalo ☺
Gratulacje kochana nawet nie wiesz jak sie ciesze tak trzymalam kciuki wiec zadna @ juz nie przyjdzie do rze jakbys jakas luteine brala czy cos do lekarza musisz sie umowic ☺
Mialam racje ze sie udalo ☺
asia333podlasie
Ja takiej tlustej krechy nie mialam moze temu ze troche wczesniej testowalam a test o jakiej czulosci ?
reklama
Podziel się: