reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Generalnie jestem na siebie wściekła za pierwszą ciążę,bo gdybym uważała co jem i w jakich ilościach może nadal byłabym szczupła.To jest strasznie dołujące.Dodam że jak zaszłam w pierwszą ciążę ważyłam 54kg[emoji24]

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O matko o matko o matko mam cień drugiej kreski Dziewczyny!!!!!!!! Chyba zwariuje Zobacz załącznik 798572
Mimo wieeeeelkie gratulacje. Super, bardzo się cieszę bo każda z nas zasługuje na swoje małe szczęście.
Dobrze, że Asia Cię namówiła bo dziś 13 a to jest dla Was szczęśliwa 13-stka
Hej Zuza tak patrze na zdjecie Twoje z synem to chyba mocno do Ciebie podobny co? Jak tam nocka minela? U mnie dobrze w miare teraz spie [emoji5] wczoraj jakas mnie depresja dopadla ale dzis juz lepiej mimo ze pochmurno a Mimi to wogole mi humor poprawial [emoji5]

Dziewczyny a tak z innej beczki pytanie w ktorych tyg mialyscie spakowane torby do szpitala?
Mnie położna kazała mieć torbę spakowaną od 32tc jeśli się nie mylę. Czyli Ty już możesz spokojnie spakować i niech czeka w kąciku
Plany mozna miec haha [emoji5] obiecalam to wstawiam tylko sie nie przestraszyc [emoji5]
Ależ śliczna piłeczka[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] super wygląda i powiem Ci szczerze, że na tym zdjęciu nie widać że masz taką wagę. Zdecydowanie dałabym Ci przynajmniej z 10 kg mniej jeśli nie więcej

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli chodzi o majtki siateczkowe to ja kupiłam przez internet ale ich nie potrzebowałam. Mam w domu gdyby któraś potrzebowała to mogę wysłać.

Stanik do karmienia też kupiłam przez internet bo był o wiele tańszy. U nas w sklepie stacjonarnym chcieli 49.90 za szt a ja kupilam za 16 czy 17 zl.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi o rety, co za nowiny. Uwierz ze sie mega ciesze!!! Gratulacje [emoji122][emoji122][emoji122] :)

Asia, nie wiem o co ci chodzi bo wygladasz bardzo dobrze! Dziewczyny wiecej pewnosci siebie, wszystkie jestesmy piekne. ;) i tak z ciekawosci, ile masz lat? I masz ladna pileczke, wcale nie rozlaną na boki.

Mnie nikt nie pyta ale sama wstawie moja pileczke z dzisiaj. Jak myslicie, jest wysoko czy nisko?

1489417476-aaaaaa.jpeg

Mimi ja duuużo więcej niestety.A dodatkowo zaliczam się do niziołków,mam 157cm w kapeluszu...
A na poprowe humoru polecam zakupy w Lidlu;) Kupiłam leginsy ciążowe rozm.M i jeszcze mi spadają[emoji12] Normalnie nosze 46...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry