reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Generalnie jestem na siebie wściekła za pierwszą ciążę,bo gdybym uważała co jem i w jakich ilościach może nadal byłabym szczupła.To jest strasznie dołujące.Dodam że jak zaszłam w pierwszą ciążę ważyłam 54kg[emoji24]

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O matko o matko o matko mam cień drugiej kreski Dziewczyny!!!!!!!! Chyba zwariuje Zobacz załącznik 798572
Mimo wieeeeelkie gratulacje. Super, bardzo się cieszę bo każda z nas zasługuje na swoje małe szczęście.
Dobrze, że Asia Cię namówiła bo dziś 13 a to jest dla Was szczęśliwa 13-stka
Hej Zuza tak patrze na zdjecie Twoje z synem to chyba mocno do Ciebie podobny co? Jak tam nocka minela? U mnie dobrze w miare teraz spie [emoji5] wczoraj jakas mnie depresja dopadla ale dzis juz lepiej mimo ze pochmurno a Mimi to wogole mi humor poprawial [emoji5]

Dziewczyny a tak z innej beczki pytanie w ktorych tyg mialyscie spakowane torby do szpitala?
Mnie położna kazała mieć torbę spakowaną od 32tc jeśli się nie mylę. Czyli Ty już możesz spokojnie spakować i niech czeka w kąciku
Plany mozna miec haha [emoji5] obiecalam to wstawiam tylko sie nie przestraszyc [emoji5]
Ależ śliczna piłeczka[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] super wygląda i powiem Ci szczerze, że na tym zdjęciu nie widać że masz taką wagę. Zdecydowanie dałabym Ci przynajmniej z 10 kg mniej jeśli nie więcej

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli chodzi o majtki siateczkowe to ja kupiłam przez internet ale ich nie potrzebowałam. Mam w domu gdyby któraś potrzebowała to mogę wysłać.

Stanik do karmienia też kupiłam przez internet bo był o wiele tańszy. U nas w sklepie stacjonarnym chcieli 49.90 za szt a ja kupilam za 16 czy 17 zl.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi o rety, co za nowiny. Uwierz ze sie mega ciesze!!! Gratulacje [emoji122][emoji122][emoji122] :)

Asia, nie wiem o co ci chodzi bo wygladasz bardzo dobrze! Dziewczyny wiecej pewnosci siebie, wszystkie jestesmy piekne. ;) i tak z ciekawosci, ile masz lat? I masz ladna pileczke, wcale nie rozlaną na boki.

Mnie nikt nie pyta ale sama wstawie moja pileczke z dzisiaj. Jak myslicie, jest wysoko czy nisko?

1489417476-aaaaaa.jpeg

Mimi ja duuużo więcej niestety.A dodatkowo zaliczam się do niziołków,mam 157cm w kapeluszu...
A na poprowe humoru polecam zakupy w Lidlu;) Kupiłam leginsy ciążowe rozm.M i jeszcze mi spadają[emoji12] Normalnie nosze 46...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry