reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

I też nie wiem gdzie Wy macie te kilogramy moje drogie :D

to była fota 6 lat temu robiona więc kilogramów zbytnio nie było (chociaż wtedy uważałam inaczej :-)) teraz jest ich spoooorooo :-D jakies 20 kg więcej.

Co do opieki nad dziećmi to u nas jest jakaś masakra w tych państwówkach. Ja na całe szczęście mam rodziców chętnych do pomocy.Chociaż czasem i oni mają dość. Fabian do 2,5 roku siedział z nimi w domu - potem było prywatne przedszkole w miejscu mojej pracy (30 km od domu). Teraz nie wyobrażam sobie gdyby nie było rodziców. Chyba jedno z nas musiało by zrezygnować z pracy.
Szkoła w miejscu zamieszkania (zerówka) pracuje od 8 do 13 - świetlica do 14 a ja pracuje od 9 do 17 + dojazad do domu to jestem na miejscu około 17.30 - a małż na zmiany pracuje i ni w pięć ni w oko mu nie pasuje odbierać syna i weź tu sama odbierz dziecko.

reklama
ha no moje kilogramy sa takze upiete w sukni no ale nie widac chyba az tak bo mam duzy cyc:szok: mam 100 DD matko niedlugo spadachrony bede ubierala babcine bo usztywniane na targach nie widzialam w wiekszym rozmaiarze.

wczoraj wieczorem jak kladlismy sie spac z moim T to bardzo glosno slyszelismy bulgotki bo lewej stronie, normalnie tak glosno, chyba tak z 15min sie wsluchiwalismy , moj zadowolony jak cholera a ja tym bardziej :)

milego dnia laseczki, uplal niesamowity, ja nei daje rady a wy dziewczynki?

buziaczki

Dobryy ;) Pogoda fajna ;) mi tam nie przeszkadza :) tylko alergia mnie straszna dopadła...jak żadnego roku ;| więc kicham i smarkam ;|.

Miłego dnia ;))) PS. czy w końcu ktoś się rozpakował ?:p

Madzialenka, na targach nie, ale looknij po necie - sa rozmiary. Tylko niestety zwykle kosztuja "odpowiednio". Ja sie poki co mieszcze w 90 DD, ale znowu mi cycki poszaleja pewnie jak to w ciazy i bede klela jak szewc bo wtedy tylko miekkie musze nosic. Kazde usztywnienie uwiera.

Poki co po wczorajszym "spacerku" nogi dalej mam powyzej normalnego polozenia, ale pogoda w miare wiec zaraz zasuwamy z Mlodszym do farmera po truskawki - jak sie wczoraj ozarl i nie sypnelo, to znaczy ze moze. Mnie akurat przyprawiaja o smarkanie, ale tez sie obzarlam.:-D Poczciwy owocek, nieduporobny, mozna zrec.

Mało naskrobałyście w tym czasie co mnie nie miałam internetu:)

Madzia, ja też czułam synka, a jest Zuzka:)

Właśnie weszłam na temat sierpniówek, jedna z nich już się rozpakowała w 27 tygodniu przez cc ma synka Patryka:)

My zaczynamy 31 tydzień, jutro wizyta:D Zuza kręci się robiąc sobie sale gimnastyczną:)
Wózka nadal brak, ale poszerzyłam swój horyzont o kolor zielony:D

Przypadkowo zalogowałam się z poprzedniego konta yssaya i z tego konta dziękowałam za posty, także to ja;)

mam 100 DD matko niedlugo spadachrony bede ubierala babcine bo usztywniane na targach nie widzialam w wiekszym rozmaiarze

Łącze się w bólu, mam ten sam problem z kupnem stanika (noszę 85/90H :dry:). Ostatnio poszukiwałam stanika w F&F w tesco, ale tam rozmiarówka kończy się na G, przymierzyłam G, ale nie dałam rady upchnąć, bo albo wychodziło pod pachą, albo górą stanika :wściekła/y:

december i jak tam ruszyło się coś, czy nadal w 2paku? Co do żłobka u nas też państwowy odpadał, a na prywatny to nas nie stać, więc siedzę w domciu i czekam aż młody do przedszkola pójdzie, tylko marne szanse by się dostał w przyszłym roku patrząc co się działo w tym roku, w moim mieście brakło miejsc dla 1600 dzieci.

reklama
Do góry