reklama
weronkazzz
tulęTolę
Wózka nadal brak, ale poszerzyłam swój horyzont o kolor zielony
Ainhoa jestem z Ciebie dumna!
Ainhoa
Mama Zuzi
Dzieki I w zasadzie o czerwony też Wynika to z faktu, że nic nie mogę znaleźć;/Ainhoa jestem z Ciebie dumna!
Na baby-gaga.com wyskoczył mi już 8 miesiąc Już coraz bliżej
idziemy do gina, papa Zuzka pomachaj ciociom
Weronkazzz, prawdopodobnie uklad dzidzia... Czasem cos gdzies ucisnie i chcemy jajo zniesc. W drugiej ciazy przez prawie cala pierwsza polowe macica mi uciskala nerw kulszowy - w efekcie mialam problem zeby na prawej nodze stanac bo mi natychmiast z bolu "uciekala". Super impreza jak sie ma nieco ponad roczne dziecko "na stanie".
Tak, Lolcia, to normalne. Jeszcze troche i dojdzie do tego bol w rejonie spojenia lonowego, nasilajacy sie podczas chodzenia. Takie atrakcje ciazowe.
Tak, Lolcia, to normalne. Jeszcze troche i dojdzie do tego bol w rejonie spojenia lonowego, nasilajacy sie podczas chodzenia. Takie atrakcje ciazowe.
weronkazzz
tulęTolę
oooo własnie, spojenie łonowe przy chodzeniu daje do pieca, nie powiem. no, jeszcze tylko 10 tygodni, byle do szczesliwego rozwiazania...
Weronkazzz, Ty mi nawet nie przypominaj! W ostatniej ciazy to sie smialam ze ciezko sie po ulicy chodzi z pi...a w garsci, a tak mi czasem spojenie dawalo ze faktycznie chcialo sie za owo miejsce trzymac.
Zalatwilam termin do poloznej, pierwsza wizyte mam na 11.07.
Zalatwilam termin do poloznej, pierwsza wizyte mam na 11.07.
Ainhoa
Mama Zuzi
Zuzka ma już 1700-1800 gram Dzisiaj zabrałam A. na wizytę, żeby zobaczył jaki jest mój lekarz.
Komentarz mojego A. po wyjściu? "Skorumpowane świ**e"
Lekarz dał mi skierowanie do ortopedy, bo bolały mnie kolana, tyłek i biodra, no i byłam u tego ortopedy i stwierdził, że nic nie da się zrobić, bo to ciąża, a u mnie dodatkowo źle, bo mam skolioze. Dzisiaj przyniosłam "informacje do lekarza prowadzącego", w której było napisane, że dać mi L4 do końca ciąży, a lekarz do mnie, że ortopeda nie napisał jak powinnam rodzić, a ja mówię do niego, że dał mi skierowanie, bo mnie bolało, a on do mnie, że mam się zawrócić do ortopedy, że ja nie mogę mieć do niego pretensji, ale do mnie miał pretensje, że ja nie powiedziałam tego ortopedzie, a skąd ja to miałam wiedzieć do chole*y??
A jako, że była godzinna obsuwa mówi do nas : "to dzisiaj szybko" i rzeczywiście, mój nawet nie zdążył sobie na Zuzkę popatrzeć;/
Załamana jestem, bo nadal nie mamy wózka za to ciuszków od groma
Komentarz mojego A. po wyjściu? "Skorumpowane świ**e"
Lekarz dał mi skierowanie do ortopedy, bo bolały mnie kolana, tyłek i biodra, no i byłam u tego ortopedy i stwierdził, że nic nie da się zrobić, bo to ciąża, a u mnie dodatkowo źle, bo mam skolioze. Dzisiaj przyniosłam "informacje do lekarza prowadzącego", w której było napisane, że dać mi L4 do końca ciąży, a lekarz do mnie, że ortopeda nie napisał jak powinnam rodzić, a ja mówię do niego, że dał mi skierowanie, bo mnie bolało, a on do mnie, że mam się zawrócić do ortopedy, że ja nie mogę mieć do niego pretensji, ale do mnie miał pretensje, że ja nie powiedziałam tego ortopedzie, a skąd ja to miałam wiedzieć do chole*y??
A jako, że była godzinna obsuwa mówi do nas : "to dzisiaj szybko" i rzeczywiście, mój nawet nie zdążył sobie na Zuzkę popatrzeć;/
Załamana jestem, bo nadal nie mamy wózka za to ciuszków od groma
reklama
madzialenka1988
Fanka BB :)
ainhoa skarbeńku a moze popatrzylabys na allegro? jest tam mnóstwo różnorakich wózeczków, napewno znajdziesz cos dla zuzi, a cokolwiek wybierzesz ty córci napewno sie spodoba :*:*
Podziel się: