reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ja nie słyszałam nigdy żadnych dzwieków chyba że burczało mi w brzuchu:cool2: za to często dziewczyny mówią o strzykaniu,które jest niby od tego że maluch pępowiną się bawi:happy2: a co za dzwięki słyszałaś?

Ja po domu pół nago chodzę,no majtki i koszulkę sobie zostawiłam:-D

Ja ani w pierwszej ani w drugiej ciąży żadnych dźwięków nie słyszałam :confused:

U mnie też upał w pokoju mam 30 stopni :baffled:

december może do poniedziałku maluszek jednak sam zdecyduje się wyjść, mój mnie tak przetrzymał tydzień, wyszedł dopiero nad ranem w dniu, w którym miałam dostać oxy, a wieczorem na ostatnim ktg ani jednego skurczyka nie było. Trzymam kciuki żeby jednak obyło się bez wywoływania.

Ja nie mam niczego na sobie. Ja często czuję rytmiczne podskakiwanie - czkawkę chyba hehe, a dźwięków też żadnych nigdy nie słyszałam prócz własnych jelit...:D

Witam wieczorowo :-)ja leze i zdycham nie dla mnie takie upały:dry:...cukier mi sie unormowal w koncu troche wiec grozba insuliny oddala sie chwilowo ....nogi mam jak balony popuchniete ... kurcze nie wiedziałam ze lezac i nic nie robiac mozna sie tak pocic:shocked2:... w czwartek wizyta nie moge sie doczekac ciekawe jak tam szyjka z pessarem sie trzyma i łozysko czy sie podniosło choc troche....Waga dalej na minusie -3kg diabetolog mnie wazyła na wizycie:-p:-D

Ja często czuję rytmiczne podskakiwanie - czkawkę chyba hehe
Moje dzieciaczki też często miały czkawkę, a synuś po 30 tygodniu to praktycznie kilka razy dziennie miał, aż się lekarza podpytywałam czy to normalne.

fasolka35 widzę dobre wieści od diabetologa, trzymam kciuki za równie dobre wieści na czwartkowej wizycie.

nadalka już bliżej niż dalej.

reklama
czołem babeczki, mnie za to dziś potwornie boli pachwina, lewa, jak zmieniam pozycję albo przy chodzeniu. i tez w spojeniu łonowym mnie kłuje... miałyście tak? to coś niepokojącego?

Do góry