Madalena, nie martw się,Sebastian nauczy się w mig, a później życia mieć nie będziesz bo będzie chciał ciągle żebyś go do siadu dzwigala.
Olucha pamiętam jak sama szukałam pracy,trwało to kilka miesięcy. Co innego było w ogłoszeniu a co innego na rozmowie.
I szukałam pracy w banku,wiec na wygląd bardzo patrzyli a byłam wtedy z 25kg lżejsza! Na szczęście udało sie w końcu. Myślę że i ty wkrótce coś znajdziesz. Nie można poddawać się po pierwszym razie.
Nie wiem co jest z tymi starszymi ludźmi że tak grubo każą dzieci ubierać. Sąsiadki tez mi mówią żebym czapkę ubrała i kocem okryla Aleksa. A dziś u nas 28 stopni i ja mam krótkie spodnie i tunike.
A Aleks body i cieniutki dres bez czapki,koca itp a i tak ciepły jest. Moja matka tez tylko pyta czy jest okryty bo wiatr wieje itp... A ja jej na to ze choroby biorą się z wirusów a nie z wiatru
Hehe twoja mama też aparatka
może czas na okulary?
Myślę że Marcie inne chusteczki nie zaszkodziły jeśli to się raz stało.
Jeśli chodzi o zmianę strony to ja nie robiłam tego i młody ma lekką asymetrie. Tzn chętniej patrzy w prawa stronę,tak też główkę układa. Zmieniliśmy mu łóżeczko na drugą stronę żeby od lewej do niego podchodzić, do odbijania tez biorę na drugą stronę no i staram się karmić na zmianę, choć ciężko jest. Juz widzę poprawę.
Neurolog sprawdzi to i jeśli u Marty nic się złego nie dzieje to myślę że nie będziesz musiała zmieniać strony.
Jeśli chodzi o.mleko to mi się wydaje ze od początku czwartego miesiąca,ale zapytam w przyszłym tyg na szczepieniu pediatry. Na moim mleku pisze 2-3mc 120ml 6 razy,a 4mce 150ml 6 razy.
Ja Aleksowi robie najczęściej 150 i czasem wypija wszystko (np po długim spacerze lub rano) a czasem z tego 90 i resztę musze wylać.
Ogółem ok 740ml dziennie. Rośnie wiec sue nie przejmuje.