reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Olucha odpukac w miare dobrze. Tzn od 2 dni puchna mi nogi jak za dlugo chodze i zaczelo krecic mi sie w glowie jak sie klade albo wstaje i na dokladke zaczely mi krwawic dziąsła podczas mycia zębów ahhh Mysle sobke ze to chyba normalne w ciazy. Tez tak mialyscie w 6 czy 7mc?

reklama
Tak,Aleks długi jest i wszystkie spiochy przykrotkie ale za szerokie :)
Olucha jak byłam na spacerze przed południem to przykrylam jeszcze nóżki cienkim kocykiem. A teraz u nas się zrobiło mega gorąco i bez wiatru wiec tylko kombinezon.
Lucelaw ja też puchlam bardzo,właśnie gdzieś ok 7mca. Ledwo skończyły się mdłości to zaczęłam puchnąc :)
Karina jak zdrowie córki? Polepszylo się?
Rurka jak Lili? Nie daje się chorobie?

Olucha daje sabsimplex i humana pre używam ..

Lucalew uważaj na siebie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ nogi mi puchły z dziąsłami nie mialam problemu ...

Aisha niby sie polepszyło , ale ona jeszcze źle sie czuje , często płacze i dostaje ataki złości ..

agnella GRATULACJE :D czekamy na fotki malucha!
ciężki poród ale już za Tobą!
Olucha na siłownie idziemy od wtorku :) a majowka bardzo szybko minęła. Fajnie było być 3 dni z mężem w domku całą dobę hehe. Przyjechali do nas goście w odwiedziny i tak się gościmy i spacerujemy. Piękną pogodę mamy.
Aisha mój Sebek też tak nogi trzyma :) nawet teraz bo śpi. Jak nie śpi to zawsze nimi przebiera a jak śpi to właśnie tak samo ma nóżki.
A to aktualne zdjęcie mojego śmieszka :)

Załączniki

• CAM01987.jpg
    CAM01987.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 60
Karina juz niedługo :-D

Mi dziąsła tez krwawily bardzo całą ciążę

Moja tez tak nóżki trzyma :)

U nas póki co Lili zdrowa nic się nie dzieje :) jutro idę z dziećmi do lekarza zobaczymy co powie ...

Oj tak mata jest teraz na topie hehe. Bujaczek narazie poszedl w male zapomnienie a uzywam go tylko do mycia buzki i kemowania albo jak chce na chwile go odlozyc.
Rurka pozazdroscilam Ci kapieli hehe i wlasnie sobie leze w wannie i sie relaksuje. Och jak cudownie. Lepsze niz drzemka ;-)
Dziewczyny a jak sobie radzicie z wozkami?
Ja kilka razy na spacerku bylam z fotelikiem ssmochodowym i nieporownywalnir dla mnie wygodniej ale nie wiem czy dla malego to dobre jest.
Karina doczekasz sie usmiechow i zabaw szybciutko :-D ja juz nie pamietam jak to bylo zanim sie taki kontaktowy zrobil
Rurka mocno trzymam kciuki zeby wszystko bylo super u lekarza :-) mysle ze jak nic sie teraz nie dzieje to nie bedzie sie juz dzialo! Wspolczuje nerwow!

reklama
Rurka rownież trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja jutro do dermatologa ide .. Musze moje plamki i pieprzyki dać obejrzeć ...

Ja jak ide na spacer to Kuba w wanience ... Fotelik co prawda wygodniejszy , ale raczej nie zdrowszy ... Tak mi sie wydaje ...

Dobranoc ...

Do góry