reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Olucha odpukac w miare dobrze. Tzn od 2 dni puchna mi nogi jak za dlugo chodze i zaczelo krecic mi sie w glowie jak sie klade albo wstaje i na dokladke zaczely mi krwawic dziąsła podczas mycia zębów ahhh Mysle sobke ze to chyba normalne w ciazy. Tez tak mialyscie w 6 czy 7mc?

reklama
Tak,Aleks długi jest i wszystkie spiochy przykrotkie ale za szerokie :)
Olucha jak byłam na spacerze przed południem to przykrylam jeszcze nóżki cienkim kocykiem. A teraz u nas się zrobiło mega gorąco i bez wiatru wiec tylko kombinezon.
Lucelaw ja też puchlam bardzo,właśnie gdzieś ok 7mca. Ledwo skończyły się mdłości to zaczęłam puchnąc :)
Karina jak zdrowie córki? Polepszylo się?
Rurka jak Lili? Nie daje się chorobie?

Olucha daje sabsimplex i humana pre używam ..

Lucalew uważaj na siebie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ nogi mi puchły z dziąsłami nie mialam problemu ...

Aisha niby sie polepszyło , ale ona jeszcze źle sie czuje , często płacze i dostaje ataki złości ..

agnella GRATULACJE :D czekamy na fotki malucha!
ciężki poród ale już za Tobą!
Olucha na siłownie idziemy od wtorku :) a majowka bardzo szybko minęła. Fajnie było być 3 dni z mężem w domku całą dobę hehe. Przyjechali do nas goście w odwiedziny i tak się gościmy i spacerujemy. Piękną pogodę mamy.
Aisha mój Sebek też tak nogi trzyma :) nawet teraz bo śpi. Jak nie śpi to zawsze nimi przebiera a jak śpi to właśnie tak samo ma nóżki.
A to aktualne zdjęcie mojego śmieszka :)

Załączniki

• CAM01987.jpg
    CAM01987.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 62
Karina juz niedługo :-D

Mi dziąsła tez krwawily bardzo całą ciążę

Moja tez tak nóżki trzyma :)

U nas póki co Lili zdrowa nic się nie dzieje :) jutro idę z dziećmi do lekarza zobaczymy co powie ...

Oj tak mata jest teraz na topie hehe. Bujaczek narazie poszedl w male zapomnienie a uzywam go tylko do mycia buzki i kemowania albo jak chce na chwile go odlozyc.
Rurka pozazdroscilam Ci kapieli hehe i wlasnie sobie leze w wannie i sie relaksuje. Och jak cudownie. Lepsze niz drzemka ;-)
Dziewczyny a jak sobie radzicie z wozkami?
Ja kilka razy na spacerku bylam z fotelikiem ssmochodowym i nieporownywalnir dla mnie wygodniej ale nie wiem czy dla malego to dobre jest.
Karina doczekasz sie usmiechow i zabaw szybciutko :-D ja juz nie pamietam jak to bylo zanim sie taki kontaktowy zrobil
Rurka mocno trzymam kciuki zeby wszystko bylo super u lekarza :-) mysle ze jak nic sie teraz nie dzieje to nie bedzie sie juz dzialo! Wspolczuje nerwow!

reklama
Rurka rownież trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja jutro do dermatologa ide .. Musze moje plamki i pieprzyki dać obejrzeć ...

Ja jak ide na spacer to Kuba w wanience ... Fotelik co prawda wygodniejszy , ale raczej nie zdrowszy ... Tak mi sie wydaje ...

Dobranoc ...

Do góry