Mój mały to się krxtusi nawet mlekiem wiec nie wyobrażam sobie jedzenia metoda blw. Zresztą ona jest dobra dla starszych dzieci,ok 7-8 mca. A ja chcę jak najszybciej wprowadzić nowe smaki.
No i mój Aleks idzie do żłobka wiec.tam nie będzie.miał opcji jedzenia czego chce i jak chce plus rzucania na podłogę.
Ja i moje siostry jesteśmy na papkach i zupkach wychowane a jemy wszystko, wręcz walczymy z nadwagą
Rurka to ładnie mąż poszalal jakieś pepkowe?
Olucha a jak często Marta je i jakie porcje? Bo ty juz całkiem na mm przeszlas prawda?
Madalena a jaka masz ta butelkę z Browna? Taka z zaworami?
Bo ja mam dwie małe i dwie duże butelki z aventu. I jak przejdę na mm to chyba ich więcej będę potrzebować.
Aha i wygotowujecie butelki po każdym użyciu?
No i mój Aleks idzie do żłobka wiec.tam nie będzie.miał opcji jedzenia czego chce i jak chce plus rzucania na podłogę.
Ja i moje siostry jesteśmy na papkach i zupkach wychowane a jemy wszystko, wręcz walczymy z nadwagą
Rurka to ładnie mąż poszalal jakieś pepkowe?
Olucha a jak często Marta je i jakie porcje? Bo ty juz całkiem na mm przeszlas prawda?
Madalena a jaka masz ta butelkę z Browna? Taka z zaworami?
Bo ja mam dwie małe i dwie duże butelki z aventu. I jak przejdę na mm to chyba ich więcej będę potrzebować.
Aha i wygotowujecie butelki po każdym użyciu?