reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Aisha dziekuje w miare dobrze :-) Czekam na ten szpital w srode i chcialabym juz miec to za soba. Michas mi sie obrócił i teraz kopie w pęcherz a wczesniej byl glowka w dół no chyba ze raczkami przy glowce mi tak daje czadu po tym pecherzu.

Mam nadzieje ze u Was i dzieciaczkow wszystko ok?

Wlasnie Agnella jak tam u Was?

reklama
Aisha no po pierwszej cc ani problemu z pecherzem ani z dziwnym uczuciem na brzuchu nie mialam ..., ale tym razem cc po cc wiec zobaczymy ...

Staram sie spac za dnia , ale nie zawsze idzie ..., jeszcze nie jest katastrofa :)

Lucalew mi sie wydaje ze to główka :) no zobaczysz w srode chyba :)

Aisha ale Aleks juz mądre spojrzenie ma :)
A fryz jak fryz ;) czekamy na fotki po metamorfozie :-D

Karinka no ja cc nie miałam to nie pomogę ale moja przyjaciółka ze szkolnej ławy będzie miała już 4 cc!!

Aisha ale czas leci :) śliczny Jest :)

Rurka no 4 cc to sporo [emoji15][emoji15][emoji15]
No zobaczymy jak to u mnie bedzie :)

Dzis była położna , Kuba 4060 warzy :) i mówiła ze juz nie ma tego napięcia co miał na początku :) była zadowolona ...[emoji106][emoji106][emoji106]

Dziewczyny no mam nadzieje ze mnie przyjma w ta srode i mi pokaza na usg malego bo ostatnio jak bylam w innym szpitalu to ani razu go nie widzialam.

Aisha ale ten czas leci to juz 9 tyg. slodki Aleks ma :-):-):-)

Karina odpoczywaj odpoczywaj. A ja corcia do Kubusia, zazdrosna troche?

reklama
Rurka a co już planujesz kolejne?
Karina no to pięknie przybrał :) a jakie mleko mu podajesz?
Lucelaw na pewno Cię przyjmą :)
Aleks to straszny spryciarz jest i wie już jak grać na moim sercu ;)

Do góry