reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
W sumie to nic. W dzień jest na moim mleku,w nocy na mm. Choć teraz jak sue ciepło zrobiło to daje wodę z odrobiną glukozy.albo bardzo słaba herbatę z kopru. Choć nie wypija więcej jak 20ml. Nie za bardzo mogę mu dać więcej pić bo ze względu na ten refluks to często mu się ulewa po takiej wodzie.
W ogóle to dla mnie najlepiej by było gdyby mąż sue poddał wasektomii. Ale coś marudzi. Choć dzieci więcej nie chce mieć.

Z pomiarów wiem ze dziecko zapowiada sie duze na usg jest wielkości dziecka 2 tyg większego niz jestem w ciazy...niestety ja byłam dużym dzieckiem ponad 4 kg wazylam wiec obawiam sie ze u mnie bedzie to dziedziczne...a mierzyli wam miednice przed porodem? Nie powiem ze wolałabym cc tymbardziejz e dziecko ma wady serduszka...:(

Mi mierzyli przy przyjęciu do szpitala. Choć i tak skończyło się nagłym cc.
Pogadaj z lekarzem o swoich obawach i może ci da skierowanie na cc. Zwłaszcza przez to serduszko.
Choć Olucha miała skierowanie i to olali.

A no nie napisałam wam ... tak wyszłam tego samego dnia na własne żądanie :) no bo wyniki ok dziecku nic nie jest to po co bezcelowo tam siedzieć?

Hejka :)

Narazie wszystko dobrze , lekko przemęczona jestem tym spaniem na raty , ale mały jeszcze spokojny :)
Juz sie boje co to bedzie jak kolki dostanie :(

Lekko z hormonami mam problemy bo bucze od czasu do czasu ... Mam nadzieje ze to szybko minie ...

A tak to mnie jeszcze pecherz jakby boli ..., po cewniku ... Nie za bardzo chce minąć ... I od czwartku miedzy raną a pępkiem brzuch jest wrażliwy jakby paliło mnie tam .., ale to po długim spacerze i troche kaszlalam te dni po powrocie do domu .. Położna mysli ze to szwy w środku .. Jak by nie było tez było w środku cięte ...

Jak nie przejdzie za tydzien to chyba do gina pójdę niech zerknie co to jest ...

reklama
Rurka super ze skończyło się tylko na strachu zamiast długiego pobytu w szpitalu.
Karina kolki to się ok 4tyg zaczynają, choć może będziesz mieć szczęście i Kuby to nie spotka :) ponoć.co drugie dziecko ma. Wysypiaj się w dzień, jak Kubuś śpi. Bo za kilka tyg to już w dzień zbytnio spać nie będzie :)
Mnie po cewniku nic nie bolało,może masz zapalenie pęcherza? Podobno często po cewniku.się zdarza. Brzuch między pepkiem a rana przez kilka tyg będzie taki "tkliwy " ja to miałam uczucie jakby to nie moja cześć ciała była.
Olucha i Madalena co u was?
Agnella jak kondycja? Na kiedy termin?
Lucelaw jak się czujesz?

Do góry