kamkaz
Fanka BB :)
Hejhej dziewczyny ale dawno tu nie pisałam.... widzę że jeszcze ktoś tu zagląda
Tutaj już mało kto zagląda[emoji2]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejhej dziewczyny ale dawno tu nie pisałam.... widzę że jeszcze ktoś tu zagląda
Hey, fajnie że sie odezwałeś. Jesteś z Ostrowa ?hej dziewczyny ale dawno tu nie pisałam.... widzę że jeszcze ktoś tu zagląda
Witaj i rozgość się u nas choć tu ostatnio straszną cisza... brak czasu chyba[emoji2].Hej.
Jestem tutaj nowa i chciałabym się przywitać . Przeprowadzilam się do Ostrowa i jestem mama 5 miesięcznego synka . Mam pytanie czy moglybyscie polecić dobrego pediatre?
Pozdrawiam
Hej hej[emoji2]cześć
WitajWitajcie,chciałabym dołączyć do Was. Jestem z okolic Ostrzeszowa, ale tutaj nie chcę rodzić. Ogólnie jestem przerażona, ale po przeczytaniu większości postów chyba zdecyduję się na Ostrów. Termin mam pod koniec grudnia. Jest ktoś w podobnej sytuacji?
Tak, to mój pierwszy poród. Zawsze myślałam, żeby zrobić wszystko żeby było cc, jakoś wydawało mi się to łatwiejsze, a teraz już sama nie wiem, tym bardziej, że nie chodzę do żadnego lekarza, który pracuje w ostrowskim szpitalu...Witaj
Niczym się nie przejmuj... Dzidzia najważniejsza. To Twój pierwszy poród? Chcesz rodzić siłami natury czy cc?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom