kamkaz
Fanka BB :)
Mnie się wydaje, że to po tym skoku rozwojowym. Teraz zasypia ok 22. Oby przesypiał noc a nie budził się tak jak dziś w środku nocy i gotowy do zabawy i gadania.Pewnie te gorączki mu nie służą. Nam cieżko a co dopiero maluch. Współczuje remontów ale z drugiej strony pomysł jak bedzie pięknie w Waszym gniazdku. Będziesz cieszyć oczy widokiem. Ah zazdroszczę Wam tej wsi i spokoju. Właśnie w tamtych rejonach myślałam o działce. Może Katowice, albo biskupice. Pięknie tam jest a zarazem blisko do miasta.
Ja ostro zaczęłam zakupy. A co tam. Łóżeczko zamówione, pościelki i wanienka. Delikatnie pojadę z ubrankami bo Maluch szybko z nich wyrośnie. Ale to przyjemne jupi. Miłego i spokojnego wieczorku
Teraz przed Wami wspaniały czas... kompletowanie wyprawki. Są teraz tak piękne rzeczy, że nie wiadomo na które się zdecydować. Z ciuszkami nie ma co szaleć bo ani się nie obejrzysz a już wyrośnie. Ja ciuszki kupowałam od rozm 62. Tylko jeden komplecik miałam na 56, ale zdecydowanie wielkością był nawet większy niż 62. Akurat w tym sporo pochodził.
Koleżanka rodziła w lutym tego roku i kupiła sporo ciuszków na 56 a Jej syn urodził się z wagą 4980 i 62 cm więc tych ciuszków na 56 nawet razu nie założyła.
Wiesz mieszkanie na wsi ma swoje plusy i minusy. Spokój i cisza jest, to prawda ale my mamy sporo ogródków które wymagają sporo dodatkowej pracy itd. Ale co tam coś za coś... przynajmniej Piotrek będzie miał się gdzie bawić
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom