reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

A jak długo zostaje się w szpitalu po cc? I chciałam o jeszcze jedno dopytać, czy poród w wodzie jest dostępny w Ostrowie? Ktoś miał taki? Jakie odczucia?

reklama
Ja miałam cesarkę w środę a do domu wyszliśmy dopiero we wtorek. Z tym, że ja rodziłam dzień przed wigilią czyli potem 3 dni świąt bo i później weekend. W poniedziałek mogłam wyjść do domu ale bez dziecka bo Piotrek miał żółtaczkę i musiał być pod lampami.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)
Jestem z Ostrowa. Mam 8 letnią córkę oraz jestem w 16 tygodniu ciąży.
Pierwsze dziecko rodziłam w Ostrowskim szpitalu, akurat w trakcie remontu. Ogólnie byłam zadowolona. Zastanawiam się, jak teraz tam wygląda, poród na 8 lutego :)

Hej dziewczyny czy ktos ostatnio miał cesarke i dawał koperte aby ja załatwic :D mnie czeka poród w pażdzierniku w ostrowskim szpitalu chodze do jednego z lekarzy ale głupio mi się zapytac ile sobie życzy za taka przysługe bede wdzięczna za jakiekolwiek informacje

Evelle ja cesarskie ciecie miałam w grudniu ale dlatego że musiałam miec a.nie chciałam. Z tego co mowily kobiety to cięcie trzeba załatwić z ordynatorem tzn teraz już kierownikiem oddziału z Gostomczykiem

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem pacjentka Gostomczyka tylko głupio mi sie spytac wprost ile chce za to chociaz o cc mu mowie od poczatku, myslalam ze ktos cos podpowie :-) jak to dyplomatycznie załatwić :-)

reklama
Do góry