reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zagadka🤔

Te testy sa negatywne. Jesli jakis ci wyszedl po czasie dopiero to tez jest niegatywny. Beta z krwi wyklucza ciaze, bo we krwi pojawia sie ona pierwsza i jesli osiagnie odpowiedni poziom to przechodzi tez do moczu.

reklama
Mam takie , mega przybliżone ale z daleka tez widac kreska po 12 11 min wczesniej nic , pozniej testy już negatywne
Też miałam takie kreski nawet i ciemniejszej i w ciąży nie byłam były to fałszywie pozytywne testy. Po czasie wyniki jest nie wiarygodny beta jest wiarygodna i na niej trzeba się opierać ;)

Też miałam takie kreski nawet i ciemniejszej i w ciąży nie byłam były to fałszywie pozytywne testy. Po czasie wyniki jest nie wiarygodny beta jest wiarygodna i na niej trzeba się opierać ;)
Niby człowiek wie ale jednak , zawsze po czasie było biel wizira

A jaki był czas odczytania wg opakowania?
10 min ( po tym czasie nie odczytywać wyniku ) , ale widziałam że u babek tutaj wychodziło a było coś na rzeczy ale w tym samym czasie beta ujemna test z rana później odczytany w dobrym czasie 5 min brak niczego , pozniej już wyrzuciłam i nie patrzałam

Uwierz ,że ja przed beta miałam 3 pozytywne testy. I beta negatywna i dwa tyg po becie również 3 pozytywne fałszywie. Gin wykluczył ciążę mam pcos. A testy były wadliwe :)
Nie zdziwiła cie ta sytuacja że testy dodatnie a beta ujemna i gin coś na to powiedział ? Bo zastanawiające to jest , nie będę podważać bety bo wiadomo to jest wiarygodniejsze niż kawałek plastiku ale no zaskaujace

reklama
10 min ( po tym czasie nie odczytywać wyniku ) , ale widziałam że u babek tutaj wychodziło a było coś na rzeczy ale w tym samym czasie beta ujemna test z rana później odczytany w dobrym czasie 5 min brak niczego , pozniej już wyrzuciłam i nie patrzałam
To tu nie ma o czym rozmawiać. Nieważne testy, negatywna beta.

Do góry