reklama
U
użytkowniczka_e
Gość
Też miałam takie kreski nawet i ciemniejszej i w ciąży nie byłam były to fałszywie pozytywne testy. Po czasie wyniki jest nie wiarygodny beta jest wiarygodna i na niej trzeba się opieraćMam takie , mega przybliżone ale z daleka tez widac kreska po 12 11 min wczesniej nic , pozniej testy już negatywne
Helenka:
Zaangażowana w BB
Niby człowiek wie ale jednak , zawsze po czasie było biel wiziraTeż miałam takie kreski nawet i ciemniejszej i w ciąży nie byłam były to fałszywie pozytywne testy. Po czasie wyniki jest nie wiarygodny beta jest wiarygodna i na niej trzeba się opierać
Lady Loka
Fanka BB :)
A jaki był czas odczytania wg opakowania?Mam takie , mega przybliżone ale z daleka tez widac kreska po 12 11 min wczesniej nic , pozniej testy już negatywne
Helenka:
Zaangażowana w BB
10 min ( po tym czasie nie odczytywać wyniku ) , ale widziałam że u babek tutaj wychodziło a było coś na rzeczy ale w tym samym czasie beta ujemna test z rana później odczytany w dobrym czasie 5 min brak niczego , pozniej już wyrzuciłam i nie patrzałamA jaki był czas odczytania wg opakowania?
U
użytkowniczka_e
Gość
Uwierz ,że ja przed beta miałam 3 pozytywne testy. I beta negatywna i dwa tyg po becie również 3 pozytywne fałszywie. Gin wykluczył ciążę mam pcos. A testy były wadliweNiby człowiek wie ale jednak , zawsze po czasie było biel wizira
Helenka:
Zaangażowana w BB
Nie zdziwiła cie ta sytuacja że testy dodatnie a beta ujemna i gin coś na to powiedział ? Bo zastanawiające to jest , nie będę podważać bety bo wiadomo to jest wiarygodniejsze niż kawałek plastiku ale no zaskaujaceUwierz ,że ja przed beta miałam 3 pozytywne testy. I beta negatywna i dwa tyg po becie również 3 pozytywne fałszywie. Gin wykluczył ciążę mam pcos. A testy były wadliwe
Helenka:
Zaangażowana w BB
A po czasie ?? Bo u mnie po czasie tylko w czasie vo powinno nicUwierz ,że ja przed beta miałam 3 pozytywne testy. I beta negatywna i dwa tyg po becie również 3 pozytywne fałszywie. Gin wykluczył ciążę mam pcos. A testy były wadliwe
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
To tu nie ma o czym rozmawiać. Nieważne testy, negatywna beta.10 min ( po tym czasie nie odczytywać wyniku ) , ale widziałam że u babek tutaj wychodziło a było coś na rzeczy ale w tym samym czasie beta ujemna test z rana później odczytany w dobrym czasie 5 min brak niczego , pozniej już wyrzuciłam i nie patrzałam