reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

Venus-3 testy pozytywne??to chyba ta wizyta u lekarza to czysta formalność bo wszystko wskazuje na to że możemy gratulować:)))Kurcze fajnie mieć takie maleństwo w domu...takie maluteńkie cudeńko:)))Ja chyba skończę na jednym dzieciaczku taki mi ten mój nicpoń daje popalić że czasem brakuje mi sił...ale i tak go kocham najmocniej na świecie:))Venus daj znać po wizycie czekamy z niecierpliwością:))Pozdrowionka

reklama
Venus - 3 testy nie mogą się mylić:-) Gratuluję bardzo:-D
Musek - ja jak Iga była Mała i dawała mi w kość to jak mantrę powtarzałam sobie że Ona z tego wyrośnie i za jakiś czas będzie lepiej. Też mówiłam sobie, że może kiedyś za parę lat zdecyduję się na drugie dziecko i co po 3 latach nagle zapaliło mi się światełko tak to teraz chcę mieć drugie dziecko już czas więc podejrzewam, że z Tobą może być podobnie jak ze mną. Koleżanka mi kiedyś powiedziała, że drugie dziecko bardzo często mam inny wręcz odwrotny charakter niż to pierwsze i jak się tak przeanalizuję dzieci to coś w tym jest. W moim przypadku Iga i Lenka mają bardzo podobne charaktery spokojne, same się zabawią, a Tomek histeryk i non stop musi być w centrum uwagi.

Gips już zdjęty a palec jak bolał tak boli, po za tym mam w domu szpital Iga chora, bliźniaki kaszel mają jak by co najmniej gruźlica tam siedziała. Więc maskara.

Pochwalę się byłam wczoraj u dr Bierły i stwierdziła że wcześniactwa na ten moment u bliźniaków już nie widać:-D

Pozdrawiam

Bojka-to mój synek jest taki sam jak Twój....od samego rana słychać tylko marudzenie....wiecznie nic mu się nie podoba:/przez cały dzień zajmie się sam sobą może z jakieś 30 min...wiec ja na koniec dnia po prostu padam...jestem wykończona psychicznie i fizycznie:/wiadomo że chciałabym żeby synek miał rodzeństwo ale na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie jak bym miała dać sobie radę z dwójką!!!Ale co będzie pokaże czas....ahaaa Bojka BRAVO DLA BLIŹNIAKÓW!!!!!!!!!!OBY TAK DALEJ:)))

Venus-i jak tak po wizycie??odezwij się:)))

Musek - to z moim nie jest tak źle, aczkolwiek jest upierdliwy ;-) Tomek musi mieć po prostu co jakiś czas nowe bodźce i wtedy jest spokój. Zaczyna robić coś nowego tzn. można powiedzieć że raczkuje więc mam nadzieje że będzie teraz cicho :-) A Lence na 8 miesięcy wyszedł ząb tylko że ma go pod kątem 45 stopni i dostała ksywkę Hogata:-D
Dałabyś radę z dwójką, z pierwszym dzieckiem się człowiek cacka, a później ma na wiele rzeczy już zupełnie inne podejście jest spokojniej.

Venus jak samopoczucie???

Ola - ja moim maluchom daję tylko witaminę D i to też jak mi się przypomni, ponieważ wiem że jest w mleku tak więc jakoś nie dostają regularnie. Wit C dostawali jak byli przeziębieni.

Halo Musek, Venus gdzie was wcięło?????

Hej melduję się ;-)

Ola ja nie daję innych witamin oprócz D, bo Mikołaj ma apetyt, gdyby niedojadał to napewno coś bym dawała.

Dziewczyny wiecie czy Gostomczyk jest nadal ordynatorem na polożnictwie ?

No to testy się nie myliły, aktualnie 8 tydzień ciąży:biggrin2: Jestem zaskoczona,ale jak już jest to się cieszę :-pOgólnie jestem słaba i mam lekkie mdłości, ale mając 2 letnie dziecko można sobie tylko ponarzekać;-)

Co u Was, jak dzieciaczki? Chodzicie teraz na spacery?

Venus - wielkie gratulacje :-) nie wiem czy Gostomczyk jest nadal w szpitalu w Ostrowie, chodziły słuchy że go nie ma bo jest zawieszony ale ile w tym prawdy nie wiem.
Ja chodzę na spacerki, żeby się hartować, jednak i tak maluchy łapią katarki i kaszel, ale to też pewnie przez to że zęby im wychodzą.

Musek a Ty gdzie jesteś?

Bojka dzięki :)
Dziewczyny w Ostrowie jest możliwe jakieś znieczulenie przy porodzie? Przy pierwszym rodziłam na żywca...

Piszcie cokolwiekkkkk ;P

reklama
hej. Venus jak rodziłam w lipcu to Gostomczyk był nadal ordynatorem, ale ostatnio słyszałam w sprawie dla reportera, że ma on i jeszcze jeden lekarz (oskarżony o korupcję) od nowego roku już mają nie pracować w szpitalu. Dziewczyny wiecie może czy jakiś pediatra przyjmuje w soboty (może być prywatnie)??

Do góry