Venus-3 testy pozytywne??to chyba ta wizyta u lekarza to czysta formalność bo wszystko wskazuje na to że możemy gratulować))Kurcze fajnie mieć takie maleństwo w domu...takie maluteńkie cudeńko))Ja chyba skończę na jednym dzieciaczku taki mi ten mój nicpoń daje popalić że czasem brakuje mi sił...ale i tak go kocham najmocniej na świecie)Venus daj znać po wizycie czekamy z niecierpliwością)Pozdrowionka
reklama
bojka_6
Fanka BB :)
Venus - 3 testy nie mogą się mylić:-) Gratuluję bardzo
Musek - ja jak Iga była Mała i dawała mi w kość to jak mantrę powtarzałam sobie że Ona z tego wyrośnie i za jakiś czas będzie lepiej. Też mówiłam sobie, że może kiedyś za parę lat zdecyduję się na drugie dziecko i co po 3 latach nagle zapaliło mi się światełko tak to teraz chcę mieć drugie dziecko już czas więc podejrzewam, że z Tobą może być podobnie jak ze mną. Koleżanka mi kiedyś powiedziała, że drugie dziecko bardzo często mam inny wręcz odwrotny charakter niż to pierwsze i jak się tak przeanalizuję dzieci to coś w tym jest. W moim przypadku Iga i Lenka mają bardzo podobne charaktery spokojne, same się zabawią, a Tomek histeryk i non stop musi być w centrum uwagi.
Gips już zdjęty a palec jak bolał tak boli, po za tym mam w domu szpital Iga chora, bliźniaki kaszel mają jak by co najmniej gruźlica tam siedziała. Więc maskara.
Pochwalę się byłam wczoraj u dr Bierły i stwierdziła że wcześniactwa na ten moment u bliźniaków już nie widać
Pozdrawiam
Musek - ja jak Iga była Mała i dawała mi w kość to jak mantrę powtarzałam sobie że Ona z tego wyrośnie i za jakiś czas będzie lepiej. Też mówiłam sobie, że może kiedyś za parę lat zdecyduję się na drugie dziecko i co po 3 latach nagle zapaliło mi się światełko tak to teraz chcę mieć drugie dziecko już czas więc podejrzewam, że z Tobą może być podobnie jak ze mną. Koleżanka mi kiedyś powiedziała, że drugie dziecko bardzo często mam inny wręcz odwrotny charakter niż to pierwsze i jak się tak przeanalizuję dzieci to coś w tym jest. W moim przypadku Iga i Lenka mają bardzo podobne charaktery spokojne, same się zabawią, a Tomek histeryk i non stop musi być w centrum uwagi.
Gips już zdjęty a palec jak bolał tak boli, po za tym mam w domu szpital Iga chora, bliźniaki kaszel mają jak by co najmniej gruźlica tam siedziała. Więc maskara.
Pochwalę się byłam wczoraj u dr Bierły i stwierdziła że wcześniactwa na ten moment u bliźniaków już nie widać
Pozdrawiam
Bojka-to mój synek jest taki sam jak Twój....od samego rana słychać tylko marudzenie....wiecznie nic mu się nie podoba:/przez cały dzień zajmie się sam sobą może z jakieś 30 min...wiec ja na koniec dnia po prostu padam...jestem wykończona psychicznie i fizycznie:/wiadomo że chciałabym żeby synek miał rodzeństwo ale na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie jak bym miała dać sobie radę z dwójką!!!Ale co będzie pokaże czas....ahaaa Bojka BRAVO DLA BLIŹNIAKÓW!!!!!!!!!!OBY TAK DALEJ))
Venus-i jak tak po wizycie??odezwij się))
Venus-i jak tak po wizycie??odezwij się))
bojka_6
Musek - to z moim nie jest tak źle, aczkolwiek jest upierdliwy ;-) Tomek musi mieć po prostu co jakiś czas nowe bodźce i wtedy jest spokój. Zaczyna robić coś nowego tzn. można powiedzieć że raczkuje więc mam nadzieje że będzie teraz cicho :-) A Lence na 8 miesięcy wyszedł ząb tylko że ma go pod kątem 45 stopni i dostała ksywkę Hogata
Dałabyś radę z dwójką, z pierwszym dzieckiem się człowiek cacka, a później ma na wiele rzeczy już zupełnie inne podejście jest spokojniej.
Venus jak samopoczucie???
Dałabyś radę z dwójką, z pierwszym dzieckiem się człowiek cacka, a później ma na wiele rzeczy już zupełnie inne podejście jest spokojniej.
Venus jak samopoczucie???
bojka_6
Ola - ja moim maluchom daję tylko witaminę D i to też jak mi się przypomni, ponieważ wiem że jest w mleku tak więc jakoś nie dostają regularnie. Wit C dostawali jak byli przeziębieni.
Halo Musek, Venus gdzie was wcięło?????
Halo Musek, Venus gdzie was wcięło?????
venus27
Hej melduję się ;-)
Ola ja nie daję innych witamin oprócz D, bo Mikołaj ma apetyt, gdyby niedojadał to napewno coś bym dawała.
Dziewczyny wiecie czy Gostomczyk jest nadal ordynatorem na polożnictwie ?
No to testy się nie myliły, aktualnie 8 tydzień ciąży Jestem zaskoczona,ale jak już jest to się cieszę Ogólnie jestem słaba i mam lekkie mdłości, ale mając 2 letnie dziecko można sobie tylko ponarzekać;-)
Co u Was, jak dzieciaczki? Chodzicie teraz na spacery?
Ola ja nie daję innych witamin oprócz D, bo Mikołaj ma apetyt, gdyby niedojadał to napewno coś bym dawała.
Dziewczyny wiecie czy Gostomczyk jest nadal ordynatorem na polożnictwie ?
No to testy się nie myliły, aktualnie 8 tydzień ciąży Jestem zaskoczona,ale jak już jest to się cieszę Ogólnie jestem słaba i mam lekkie mdłości, ale mając 2 letnie dziecko można sobie tylko ponarzekać;-)
Co u Was, jak dzieciaczki? Chodzicie teraz na spacery?
bojka_6
Venus - wielkie gratulacje :-) nie wiem czy Gostomczyk jest nadal w szpitalu w Ostrowie, chodziły słuchy że go nie ma bo jest zawieszony ale ile w tym prawdy nie wiem.
Ja chodzę na spacerki, żeby się hartować, jednak i tak maluchy łapią katarki i kaszel, ale to też pewnie przez to że zęby im wychodzą.
Musek a Ty gdzie jesteś?
Ja chodzę na spacerki, żeby się hartować, jednak i tak maluchy łapią katarki i kaszel, ale to też pewnie przez to że zęby im wychodzą.
Musek a Ty gdzie jesteś?
reklama
hej. Venus jak rodziłam w lipcu to Gostomczyk był nadal ordynatorem, ale ostatnio słyszałam w sprawie dla reportera, że ma on i jeszcze jeden lekarz (oskarżony o korupcję) od nowego roku już mają nie pracować w szpitalu. Dziewczyny wiecie może czy jakiś pediatra przyjmuje w soboty (może być prywatnie)??