reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

ogolem cala ciaze bylam nerwowa cvhyba odbilo siie to na niej..ma charakterr jak placze nawet z glodu chwilka minie zanim mleko zrobie...to tak placze ze sie zanosi..eh nie wiem juz co robic

reklama
Natalia - mi się wydaje, że skoro wszystkie wyniki ok to faktycznie ona jest małą terrorystką - niestety:-( Sasiadki druga córka jak była mała to też non stop się darła, a jak zaczęła rosnąć i być już trochę świadomą o co jej chodzi to zaczęła się uspakajać, ale pierwsze pół roku to była maskara. Mój Tomek też się drze jak coś jest nie po jego myśli, ktoś z boku mógłby powiedzieć że coś go boli, a nie on tylko wymusza. Jeśli lekarka powiedziała Ci że jest ok to ja bym się uzbroiła w cierpliwość i powtarzanie że to kiedyś minie.
Musek - a jak tam Twój synuś?

Hejka:)Bojka-z synkiem bez zmian...wciąż ma mega problemy z zasypianiem:(w nocy budzi nam się dość często później jest problem żeby ponownie zasnoł:/rano budzi się niewyspany widać że chciałby spać dalej bo oczy trze i nos ale dosłownie nie może płacze i rzuca się z boku na bok...i tak marudzi do kolejnej drzemki ehhh jestem wykończona...nie byłam u tego neonatologa bo mój pediatra stwierdził że nie ma sensu...ale ja chyba przejdę się do tej Bierły prywatnie bo słyszałam że jest na prawdę dobrym lekarzem no i dowiedziałam się że jednak przyjmuje prywatnie....tylko że neonatolog przede wszystkim jest od wcześniaków więc nie wiem czy Ona będzie w stanie Nam pomóc ale cóż warto spróbować...a jak tam bliźniaki??dajesz radę z trójką dzieciaczków??pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:)

Musek - nie zazdroszczę Ci tego co masz z synkiem. A do Bierły skoro przyjmuje prywatnie to przejdź bo ona jest pediatra - neonatolog tak więc może CI pomoże. Moje dzieciaczki są na etapie ząbkowania, dziś oboje mają gorączkę, ale Tomek chyba od szczepionki a Lenka raczej na zęby lub przeziębiona. A tak ogólnie to fajnie. Mieliśmy moment że budzili się w nocy ale to było jak szykował się skok rozwojowy, ostatnio tak mieliśmy i po tygodniu Tomek zaczął stać i siedzieć, a Lenka siedzieć.
A co u pozostałych mam???

Bojka Byłaś 15 na szczepieniach w prZychodni na Żwirki? Bo wydaje mi się ze tak, mały tak fajnie stał Ci na kolanach i aż się zdziwilam ze ma tylko 7 mcy a tak ładnie stoi ;)

Ola - tak to byłam ja :) A Lenka w tym czasie była na spacerze bo była szczepiona tydzień wcześniej. Opanował stanie i tylko z takiej pozycji świat jest fajny :)

Magdula - witaj :) napisz coś o sobie :)

hej dziewczyny!
Mam pytanie odnośnie wprowadzania dodatkowych pokarmów.
Moja malutka ma 15 tygodni. Kiedy zacząć podawać jej pokarmy stałe?
Od czego zacząć? od marchewki czy może od kaszki?
Mała jest karmiona piersią i dokarmiana bebilon.
Z góry dziękuje za pomoc:)

reklama
Hej. Dawno tu nie byłam. Jak Wasze maluszki?
Mam pytanko: czy w Ostrowie działa jakiś klub mam? Chciałabym, żeby mój Synek miał więcej styczności z dziećmi. Sama chętnie poplotkowałabym z innymi mamami;)

Piszcie więcej dziewczyny to będę częściej zaglądać...

Do góry