reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

Ola - z wprowadzaniem stałych pokarmów. Ja zaczynałam od marchewki i innych warzyw. Zaczęłam podawać jak mieli skończone 4 miesiące. Na początku to wygląda w ten sposób, że Mała weźmie troszeczkę do buzi i będzie smakować i uczyć się połykać coś innego niż mleczko. Moje bąble opanowały jedzenie jako tako po jakiś 6 próbach. Jak by się strasznie krzywiła lub miała odruchy wymiotne (tak miał mój synuś) to zrób próbę za jakiś tydzień. Nic na siłę.

Venus - niestety nie działa żaden klub mam przynajmniej ja nic o tym nie wiem. Też pisz częściej :p

Ja się nie odzywałam bo nie miałam komputera i to dlatego. Musek a co tam u Ciebie??

reklama
Hejka:)ja jestem właśnie w trakcie przeprowadzki....wiec niestety nie mam czasu zaglądać:/Bojka byłam u tej Bierłowej niesamowita babka...dała mi skierowanie na milion badań...ale na szczęście wszystko oki:)))powiedziała że Oli ma definitywne zaburzenie snu...ale z czasem powinno to minąć...więc czekamy hehe:)dobra napisze jak będę już urządzona..3-macie się buziaki dla Was:*

Ja chodziłam i polecam:)))dużo fajnych rzeczy się dowiedziałam....więc na prawdę super sprawa:))A tak poza tym coś to Nasze forum upada...już prawie nikt się nie udziela co się z Wami baby dzieje cooo??:))))Pozdrowionka

halo! ;D jej dziewczęta strasznie przepraszam za nieobecność, zupełnie mi to forum gdzieś się zagubiło w pamięcie - o ja niegodna!!! obiecuję poprawę.
aaanowi ja chodziłam do szpitala do szkoły rodzenia i bardzo sobie to chwaliłam, dużo wiedzy, nauka kąpania, poznanie sali porodowej, info dotyczące kwestii administracyjnych po narodzeniu, dużo "prezencików" w postaci buteleczek, smoczków, kosmetyków itp. 20zł za spotkanie a spotkanie raz w tygodniu 8 spotkań, mozna chodzić z facetem lub bez, laski chodziły z mamami - placi sie 20 zl bez wzgledy czy kogos przyprowadzasz czy nie.
Ola ja niedawno trafiłam na fajny blog z przepisami dla maluchów, młodej bardzo smakują : Mini Kuchnia Weronki

my teraz [racujemy nad nauka samodzielnego zasypiania, mloda ma 10 m-cy. pierwsze zasypianie poszło nam dosc łatwo, bez protestów sie nie obyło ale postepowalam tak jak tam pewne teorie głoszą i mała spi

Hej dziewczyny:)

AjakAnia miło, ze jesteś:) powodzenia w nauce zasypiania:)

Możecie mi napisać gdzie chodziłyście go gina w czasie ciąży, albo gdzie chodzice:)? Ja chodziłam w ciąży prywatnie co 3 tygodnie. Teraz chyba jestem znowu w ciązy i się zastanawiam. Poradzicie coś?

Hejka!

Jestem i obiecuję, że zacznę się bardziej udzielać jak zdejmą mi gips z ręki, bo pisanie jedną ręką mnie do szału doprowadza, więc kończę.

Pozdrowionka

Matko Bojka ręka w gipsie??co Ty biedulko zrobiłaś??jak radzisz sobie teraz z opieką nad dzieciaczkami??chyba ktoś Ci pomaga co??

Venus-ja chodziłam do Pozorskiego tak mniej więcej co miesiąc i byłam bardzo zadowolona:)A tak w ogóle jak już będziesz pewna na 100% że jesteś w ciąży daj znać....będziemy gratulować:)))

reklama
Bojka, Musek do lekarza idę 3.12, dopiero!! 3 testy wyszły pozytywnie, ale oficjalnie napiszę co i jak po wizycie...

Bojka kiedy ściągają gips? współczuję, dzielna jesteś, ze dajesz radę ze wszystkim:)

Do góry