reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

Bojka dopiero koniec lipca :) Także spokojnie, nie pali się;)))
Minisia miło, że zajrzałaś!

Dziewczyny piszcie coś! Jak Wasze dzieciaczki?:)

Ja uciekam na imprezkę do siostry, ale jeszcze Mikołaj musi się obudzić:/
Miłego popołudnia!

reklama
Minisia - witam Cię serdecznie:) To pochodzisz z moich okolic (osiedle robotnicze). Ja mam na imię Magda. Co sprawiło że Cię wywiało z Pl?

Venus - mam wózek 3w1 tyle tylko że bliźniaczy - reflektujesz???:-D taki żart. Ja jak zaszłam w ciąże to myślałam sobie że kupię jakiś używany wózek głęboki, a potem fajną wypasioną spacerówkę, ponieważ dla Igi miałam 3w1 ona urodziła się koniec sierpnia, w kwietniu już kupowałam nową spacerówkę, bo tamtej nie dawałam rady tachać na piętro do domu.

Musek - halo halo gdzie jesteś??? jeszcze rozpakowujesz kartony, że się nie odzywasz?

Pozostałe dziewczyny, a Was gdzie wcięło??

Pozdrawiam

Bojka a co tam kupi ten Twój wózek-może się przyda kiedyś ;P Też się zastanawiałam nad tym, żeby kupic głęboki i potem jakąś fajną spacerówkę :) Jeszcze mam trochę czasu ;)

Byłam rano po bułki i było tak ślisko, że ledwo doszłam:/

bojka 6 hmm...oboje z mezem mielismy dobra prace ale mieszkanie pod jednym dachem z rodzicami stalo sie nie do zniesienia..mimo dobrych zarobkow nie stac nas bylo na wynajem..a ze maz(byly juz) umial dobrze mowic po ang wyjechal do uk znalazl prace a po 3 mcach ja dojechalam z dziecmi..
to do SP nr9 chodzilas czy do 3ki?? :)

venus no dopiero odkrylam ten watek :)

Minisia - chodziłam do 9 :-) Teraz zobaczyłam 4 dzieciaczek w drodze, podziwiam Cię. Ja mam 3 i powiedziałam stop :-)

Venus - są teraz tak fajne spacerówki, że szkoda kasy na głęboki w którym i tak krótko się jeździ, takie jest moje zdanie.
Wczoraj jak szłam do sklepu to bym takiego orła wywinęła że do teraz bolą mnie mięśnie od łapania równowagi.

Cześć dziewczyny:)))Dosłownie nie dowierzałam....wchodzę na forum z myślą że pewnie nie będzie co czytać a tu proszę.....NIESPODZIANKA:)))Bravo oby tak dalej:)))Oczywiście witam nową mamę:)))Ja mam na imię Paulina i jestem mamą rocznego nicponia:))Od 2 miesięcy mieszkam w jaskółkach więc Twoje rejony:)))Widzę że spodziewasz się czwartego bobasa??Podziwiam:)ja na dzień dzisiejszy zostaje przy jednym dziecku....tak ten mały terrorysta mnie wykańcza hehe:))BOJKA pytałaś jak ze snem u małego....niestety ale bez zmian:(chodzę od lekarza do lekarza i dupa czasem wychodzę od nich głupsza niż byłam za nim tam weszłam:(mam wrażenie że ja już się chyba nigdy nie wyśpię:)))VENUS-a do kogo chodzisz do lekarza??wiesz już co będzie czy za wcześnie?No nic idę usypiać synka może mi się uda....3-majcie się w ciepełku choć na dworze robi się mega zimno brrr nie cierpię zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaa bym zapomniała ślicznie dziękuje w imieniu synka za życzenia:)))

Musek - na nas w kwestii zaskakiwania zawsze możesz liczyć :-D Gdzie Ciebie aż do jaskółek wywiało?? dalej to się nie dało :-) a tak na serio to co mówią lekarze o tym nie spaniu? bo traz mi się przypomniało jak kiedyś mi ciotka opowiadała o dziecku znajomych które non stop płakało i spało bardzo mało i się okazało po czasie że coś tam się nie wykształciło dowiem się o co tam chodziło, a tu przeczytaj może coś pomoże. http://imid.med.pl/nauka/images/cmkp/cmkp-zaburzenia_snu.pdf

Pozdrawiam

Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było :) aż miło poczytać :)
Któraś z Was pytała się o wózek 3w1, jeżeli chciałaby nadal kupić to ja chcę sprzedać po moim maleństwie, identyczny jak ten wÓZEK JEDO FYN 4DS 3 W 1 > Wózki, foteliki STRASZYN, pomorskie (kolor, model) jedynie inny jest fotelik. Jeżeli byłabyś zainteresowana to podeślę Ci zdjęcia wózka, albo możesz podejść obejrzeć go do mnie :):):):):)

witam witam :)

ja tez do 9ki kilka lat ..

co do 4go maluszka tak tak wiem niezla gromadka ale tak mi los niespodzianki zgotowal ze mam kolejnego partnera i z nim wlasnie oczekuje malenstwa :)

reklama
Hej dziewczyny, 3 miesiące temu obiecałam regularne wizyty tutaj;/ ale wstyd. Moja mała ma już rok i miesiąc, chodzi, mówi różne wyrazy i ma tylko jednego zęba. problemy ze spaniem nie minęły, pogorszyły się wręcz. Tylko dziś mieliśmy ( tzn ja miałam bo jak śpię to nie słyszę nic) noc bez wstawania co pol godziny. Nie ogarniam tematu. Ja wróciłam do pracy już miesiąc temu, mała w tym czasie jest u opiekunki. Początki były ciężkie, bo mała bardzo płakała jak ją tatuś zostawiął u opiekunki, a gdy ją odbierałam to była obrażona i nie uśmiechała się do mnie przez kolejne 2 godziny. I tak około 2 tygodni. Teraz już wszystko gra.
Znacie jakies fajne miejsca w Ostrowie do poćwiczenia? Step , dance te sprawy.

Do góry