reklama
bojka_6
Fanka BB :)
Minisia - witam Cię serdecznie To pochodzisz z moich okolic (osiedle robotnicze). Ja mam na imię Magda. Co sprawiło że Cię wywiało z Pl?
Venus - mam wózek 3w1 tyle tylko że bliźniaczy - reflektujesz??? taki żart. Ja jak zaszłam w ciąże to myślałam sobie że kupię jakiś używany wózek głęboki, a potem fajną wypasioną spacerówkę, ponieważ dla Igi miałam 3w1 ona urodziła się koniec sierpnia, w kwietniu już kupowałam nową spacerówkę, bo tamtej nie dawałam rady tachać na piętro do domu.
Musek - halo halo gdzie jesteś??? jeszcze rozpakowujesz kartony, że się nie odzywasz?
Pozostałe dziewczyny, a Was gdzie wcięło??
Pozdrawiam
Venus - mam wózek 3w1 tyle tylko że bliźniaczy - reflektujesz??? taki żart. Ja jak zaszłam w ciąże to myślałam sobie że kupię jakiś używany wózek głęboki, a potem fajną wypasioną spacerówkę, ponieważ dla Igi miałam 3w1 ona urodziła się koniec sierpnia, w kwietniu już kupowałam nową spacerówkę, bo tamtej nie dawałam rady tachać na piętro do domu.
Musek - halo halo gdzie jesteś??? jeszcze rozpakowujesz kartony, że się nie odzywasz?
Pozostałe dziewczyny, a Was gdzie wcięło??
Pozdrawiam
bojka 6 hmm...oboje z mezem mielismy dobra prace ale mieszkanie pod jednym dachem z rodzicami stalo sie nie do zniesienia..mimo dobrych zarobkow nie stac nas bylo na wynajem..a ze maz(byly juz) umial dobrze mowic po ang wyjechal do uk znalazl prace a po 3 mcach ja dojechalam z dziecmi..
to do SP nr9 chodzilas czy do 3ki??
venus no dopiero odkrylam ten watek
to do SP nr9 chodzilas czy do 3ki??
venus no dopiero odkrylam ten watek
bojka_6
Minisia - chodziłam do 9 :-) Teraz zobaczyłam 4 dzieciaczek w drodze, podziwiam Cię. Ja mam 3 i powiedziałam stop :-)
Venus - są teraz tak fajne spacerówki, że szkoda kasy na głęboki w którym i tak krótko się jeździ, takie jest moje zdanie.
Wczoraj jak szłam do sklepu to bym takiego orła wywinęła że do teraz bolą mnie mięśnie od łapania równowagi.
Venus - są teraz tak fajne spacerówki, że szkoda kasy na głęboki w którym i tak krótko się jeździ, takie jest moje zdanie.
Wczoraj jak szłam do sklepu to bym takiego orła wywinęła że do teraz bolą mnie mięśnie od łapania równowagi.
Cześć dziewczyny))Dosłownie nie dowierzałam....wchodzę na forum z myślą że pewnie nie będzie co czytać a tu proszę.....NIESPODZIANKA))Bravo oby tak dalej))Oczywiście witam nową mamę))Ja mam na imię Paulina i jestem mamą rocznego nicponia)Od 2 miesięcy mieszkam w jaskółkach więc Twoje rejony))Widzę że spodziewasz się czwartego bobasa??Podziwiamja na dzień dzisiejszy zostaje przy jednym dziecku....tak ten mały terrorysta mnie wykańcza hehe)BOJKA pytałaś jak ze snem u małego....niestety ale bez zmianchodzę od lekarza do lekarza i dupa czasem wychodzę od nich głupsza niż byłam za nim tam weszłammam wrażenie że ja już się chyba nigdy nie wyśpię))VENUS-a do kogo chodzisz do lekarza??wiesz już co będzie czy za wcześnie?No nic idę usypiać synka może mi się uda....3-majcie się w ciepełku choć na dworze robi się mega zimno brrr nie cierpię zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaa bym zapomniała ślicznie dziękuje w imieniu synka za życzenia))
bojka_6
Musek - na nas w kwestii zaskakiwania zawsze możesz liczyć Gdzie Ciebie aż do jaskółek wywiało?? dalej to się nie dało :-) a tak na serio to co mówią lekarze o tym nie spaniu? bo traz mi się przypomniało jak kiedyś mi ciotka opowiadała o dziecku znajomych które non stop płakało i spało bardzo mało i się okazało po czasie że coś tam się nie wykształciło dowiem się o co tam chodziło, a tu przeczytaj może coś pomoże. http://imid.med.pl/nauka/images/cmkp/cmkp-zaburzenia_snu.pdf
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mama Ola
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było aż miło poczytać
Któraś z Was pytała się o wózek 3w1, jeżeli chciałaby nadal kupić to ja chcę sprzedać po moim maleństwie, identyczny jak ten wÓZEK JEDO FYN 4DS 3 W 1 > Wózki, foteliki STRASZYN, pomorskie (kolor, model) jedynie inny jest fotelik. Jeżeli byłabyś zainteresowana to podeślę Ci zdjęcia wózka, albo możesz podejść obejrzeć go do mnie
Któraś z Was pytała się o wózek 3w1, jeżeli chciałaby nadal kupić to ja chcę sprzedać po moim maleństwie, identyczny jak ten wÓZEK JEDO FYN 4DS 3 W 1 > Wózki, foteliki STRASZYN, pomorskie (kolor, model) jedynie inny jest fotelik. Jeżeli byłabyś zainteresowana to podeślę Ci zdjęcia wózka, albo możesz podejść obejrzeć go do mnie
reklama
Hej dziewczyny, 3 miesiące temu obiecałam regularne wizyty tutaj;/ ale wstyd. Moja mała ma już rok i miesiąc, chodzi, mówi różne wyrazy i ma tylko jednego zęba. problemy ze spaniem nie minęły, pogorszyły się wręcz. Tylko dziś mieliśmy ( tzn ja miałam bo jak śpię to nie słyszę nic) noc bez wstawania co pol godziny. Nie ogarniam tematu. Ja wróciłam do pracy już miesiąc temu, mała w tym czasie jest u opiekunki. Początki były ciężkie, bo mała bardzo płakała jak ją tatuś zostawiął u opiekunki, a gdy ją odbierałam to była obrażona i nie uśmiechała się do mnie przez kolejne 2 godziny. I tak około 2 tygodni. Teraz już wszystko gra.
Znacie jakies fajne miejsca w Ostrowie do poćwiczenia? Step , dance te sprawy.
Znacie jakies fajne miejsca w Ostrowie do poćwiczenia? Step , dance te sprawy.