reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

optymistycznie starające się

reklama
HIP HIP HURA ;D ;D ;D Jestem taka szcześliwa IZABELKO całuję cię mocno i gratuluje ,az mi się łezki pokulały .Nie nadarmo fruwają bociany. :D :D Reszta nie obijać się i do roboty nas też BÓG wysłucha Izabelko dbaj o siebie chuchaj na zimne .pa OLIWKA

Ach jakie słoneczko aż się do pracy nie chce iść :laugh: ale jeszcze dziś i wolne. Super!!! Idę robić syrop z cebuli-FUJ-ale przeziębienie mnie trzyma.
A dla kruszynki wszystko!!!
Trzymajcie się ciepło i bądźcie pełne nadzei.
Buziaczki kochane

Elzbietko jestes kochana wogole wszystkie kobitki sa tu kochaniutkie wielki cmokasek.Tylko niech za dlugo nie czeka :) bo jeszcz zwarjuje :) jak widze male bobaski to normalnie az Ah:)

iZABELKO- PONOWNIE-GRATULUJE:)!
oPOWIEDZ NAM JAK TO BYŁO JAK ZOBACZYŁAS DWIE KERESECZKI..JAK MĄZ ZAREAGOWAL..CO TERAZ CZUJESZ..JAK SIE CZUJESZ??..WSZYSTKIE JESTESMY TAKIE PODEKSCYTOWANE TĄ WIADOWMOSCIA..CIESZYMY SIE RAZEM Z WAMI:)
MOC CAŁUSKÓW!!!!!

Oj dopiero się doczytałam IZABELKO  KOCHANIE  GRATULACJE  DBAJ  O SIEBIE I KRUSZYNKĘ

Ponieważ długo mnie nie było, to czytanie wszystkich wątków zajmie mi chyba z całą noc. PODPOWIEDŹCIE MI PROSZĘ BO ZANIM SIĘ DOCZYTAM TO MINIE TROCHĘ CZASU, KTÓRE JESZCZE DZIEWUSZKI ZACIĄŻYŁY????

IZABELKO jeszcze raz serdeczne gratulacje. :-* :-* :-*

Aż mi się łezka zakręciła ze szczęścia jakbym to ja się dowiedziała, że jestem w ciąży. Buziaczki i trzymaj się cieplutko mała.

Witajcie dziewczyny. Izabelko wielkie gratulacje.
To moj 26 dzien cyklu, do testowania jeszcze 3 dni, chyba, ze @ przyjdzie. Prosze trzymajcie kciuki za mnie.

reklama
Ja za chwile uciekam. Jutro wolne oczywiście w pracy więc nie będzie mnie na bb. Ale za tydzień podłącząmi neta w domu więc będę na bieżąco :)
Zyczę Wam jutro dużo słoneczka i wypoczynku. My z mężusiem mamy w planach wypad rowerowy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrowionka i do piątku.

Papatki :D

Do góry