reklama
HIP HIP HURA ;D ;D ;D Jestem taka szcześliwa IZABELKO całuję cię mocno i gratuluje ,az mi się łezki pokulały .Nie nadarmo fruwają bociany. Reszta nie obijać się i do roboty nas też BÓG wysłucha Izabelko dbaj o siebie chuchaj na zimne .pa OLIWKA
Izabelka
Oski i Wercia
Ach jakie słoneczko aż się do pracy nie chce iść :laugh: ale jeszcze dziś i wolne. Super!!! Idę robić syrop z cebuli-FUJ-ale przeziębienie mnie trzyma.
A dla kruszynki wszystko!!!
Trzymajcie się ciepło i bądźcie pełne nadzei.
Buziaczki kochane
A dla kruszynki wszystko!!!
Trzymajcie się ciepło i bądźcie pełne nadzei.
Buziaczki kochane
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
Elzbietko jestes kochana wogole wszystkie kobitki sa tu kochaniutkie wielki cmokasek.Tylko niech za dlugo nie czeka bo jeszcz zwarjuje jak widze male bobaski to normalnie az Ah
iZABELKO- PONOWNIE-GRATULUJE!
oPOWIEDZ NAM JAK TO BYŁO JAK ZOBACZYŁAS DWIE KERESECZKI..JAK MĄZ ZAREAGOWAL..CO TERAZ CZUJESZ..JAK SIE CZUJESZ??..WSZYSTKIE JESTESMY TAKIE PODEKSCYTOWANE TĄ WIADOWMOSCIA..CIESZYMY SIE RAZEM Z WAMI
MOC CAŁUSKÓW!!!!!
oPOWIEDZ NAM JAK TO BYŁO JAK ZOBACZYŁAS DWIE KERESECZKI..JAK MĄZ ZAREAGOWAL..CO TERAZ CZUJESZ..JAK SIE CZUJESZ??..WSZYSTKIE JESTESMY TAKIE PODEKSCYTOWANE TĄ WIADOWMOSCIA..CIESZYMY SIE RAZEM Z WAMI
MOC CAŁUSKÓW!!!!!
Oj dopiero się doczytałam IZABELKO KOCHANIE GRATULACJE DBAJ O SIEBIE I KRUSZYNKĘ
Ponieważ długo mnie nie było, to czytanie wszystkich wątków zajmie mi chyba z całą noc. PODPOWIEDŹCIE MI PROSZĘ BO ZANIM SIĘ DOCZYTAM TO MINIE TROCHĘ CZASU, KTÓRE JESZCZE DZIEWUSZKI ZACIĄŻYŁY????
IZABELKO jeszcze raz serdeczne gratulacje. :-* :-* :-*
Aż mi się łezka zakręciła ze szczęścia jakbym to ja się dowiedziała, że jestem w ciąży. Buziaczki i trzymaj się cieplutko mała.
Ponieważ długo mnie nie było, to czytanie wszystkich wątków zajmie mi chyba z całą noc. PODPOWIEDŹCIE MI PROSZĘ BO ZANIM SIĘ DOCZYTAM TO MINIE TROCHĘ CZASU, KTÓRE JESZCZE DZIEWUSZKI ZACIĄŻYŁY????
IZABELKO jeszcze raz serdeczne gratulacje. :-* :-* :-*
Aż mi się łezka zakręciła ze szczęścia jakbym to ja się dowiedziała, że jestem w ciąży. Buziaczki i trzymaj się cieplutko mała.
A
Agnezzz
Gość
no to ściskamy mocno kciukasy !!!!
reklama
A
Agnezzz
Gość
Ja za chwile uciekam. Jutro wolne oczywiście w pracy więc nie będzie mnie na bb. Ale za tydzień podłącząmi neta w domu więc będę na bieżąco
Zyczę Wam jutro dużo słoneczka i wypoczynku. My z mężusiem mamy w planach wypad rowerowy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrowionka i do piątku.
Papatki
Zyczę Wam jutro dużo słoneczka i wypoczynku. My z mężusiem mamy w planach wypad rowerowy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrowionka i do piątku.
Papatki
Podziel się: