reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

Ja też tak mam. Jestem zmęczona i najchętniej bym spała no i jadła non stop.
Chciałabym żeby to było z takic samych przyczyn jak u Izabelki :)

reklama
U mnie to samo-gdzie się nie oglądne same ciężaróweczki -super widok.Ja też tak chcę.!!!!!! ;D

no dziewczynki twardo sie trzymam zawsze jak maz wraca z pracy po 17 to od poczatku tego tygodnia spalam a teraz jeszcze siedze :) oczka mi sie kleje nio ale co tam :)W sobote mnie jakies chorobsko bralo bylo mi strasznie nie dobrze boalo mnie gardziolko i glowka ale pojechalismy na ognisko do znajomych i troche mi przeszlo.Moze tooslabienie

Elzbietko NIE mam zielonego pojecia ale raczje niesety nie :( 15 maja mialam okres wiec to troche za malo czasu akorat na dzidziulkie

Izabelka pisze:
U nas się normalnie wysypały i z brzusszkami i wózkami aż miło popatrzeć na takie roześmiane buzie! cuda!

Ja sie chyba przeprowadze w Twoje tereny , moze i u mnie cos wysypie ;) :D ...

Pozdrawiam :)

m.a.l.i.n.k.a pisze:
Elzbietko  NIE  mam zielonego pojecia ale raczje niesety nie :( 15 maja mialam okres wiec to troche za malo czasu akorat na dzidziulkie

m.a.l.i.n.k.o robaczku nie mow hop, poki sie nie okaze .... ja jestem dobrych mysli wzgledem Ciebie i trzymam mocno kciuki  :-*

reklama
a ja ostatnio nie mam apetytu..głowa mnie często boli..przemęczona jestem..nie potrafie cieszyc sie na maxa..kocioł mam w głowie..i sama czasem nie wiem czego chce:(...do bani to wszystko..Czasem myślę, ze jak będę w ciąży to..jak mawiają..świat sie zmienia..tok myślenia..wszytko przewartosciowuje..i poukłada w tej mojej dziwnej głowie...

Pozdrawiam Was..cieszę się, że jestescie:)!

Do góry