reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

optymistycznie starające się

reklama
HIP HIP HURA ;D ;D ;D Jestem taka szcześliwa IZABELKO całuję cię mocno i gratuluje ,az mi się łezki pokulały .Nie nadarmo fruwają bociany. :D :D Reszta nie obijać się i do roboty nas też BÓG wysłucha Izabelko dbaj o siebie chuchaj na zimne .pa OLIWKA

Ach jakie słoneczko aż się do pracy nie chce iść :laugh: ale jeszcze dziś i wolne. Super!!! Idę robić syrop z cebuli-FUJ-ale przeziębienie mnie trzyma.
A dla kruszynki wszystko!!!
Trzymajcie się ciepło i bądźcie pełne nadzei.
Buziaczki kochane

Elzbietko jestes kochana wogole wszystkie kobitki sa tu kochaniutkie wielki cmokasek.Tylko niech za dlugo nie czeka :) bo jeszcz zwarjuje :) jak widze male bobaski to normalnie az Ah:)

iZABELKO- PONOWNIE-GRATULUJE:)!
oPOWIEDZ NAM JAK TO BYŁO JAK ZOBACZYŁAS DWIE KERESECZKI..JAK MĄZ ZAREAGOWAL..CO TERAZ CZUJESZ..JAK SIE CZUJESZ??..WSZYSTKIE JESTESMY TAKIE PODEKSCYTOWANE TĄ WIADOWMOSCIA..CIESZYMY SIE RAZEM Z WAMI:)
MOC CAŁUSKÓW!!!!!

Oj dopiero się doczytałam IZABELKO  KOCHANIE  GRATULACJE  DBAJ  O SIEBIE I KRUSZYNKĘ

Ponieważ długo mnie nie było, to czytanie wszystkich wątków zajmie mi chyba z całą noc. PODPOWIEDŹCIE MI PROSZĘ BO ZANIM SIĘ DOCZYTAM TO MINIE TROCHĘ CZASU, KTÓRE JESZCZE DZIEWUSZKI ZACIĄŻYŁY????

IZABELKO jeszcze raz serdeczne gratulacje. :-* :-* :-*

Aż mi się łezka zakręciła ze szczęścia jakbym to ja się dowiedziała, że jestem w ciąży. Buziaczki i trzymaj się cieplutko mała.

Witajcie dziewczyny. Izabelko wielkie gratulacje.
To moj 26 dzien cyklu, do testowania jeszcze 3 dni, chyba, ze @ przyjdzie. Prosze trzymajcie kciuki za mnie.

reklama
Ja za chwile uciekam. Jutro wolne oczywiście w pracy więc nie będzie mnie na bb. Ale za tydzień podłącząmi neta w domu więc będę na bieżąco :)
Zyczę Wam jutro dużo słoneczka i wypoczynku. My z mężusiem mamy w planach wypad rowerowy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Pozdrowionka i do piątku.

Papatki :D

Do góry