reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

No Dodeczka super by było bo więcej kobitek w naszym pięknym kraju byłoby szczęśliwych :)
Już się nie umiem doczekać na nastepne Wasze fasolki, bo to daje bardzo dużą nadzieję i wyzwala pozytywne emocje :) Pozdrawiam :*

reklama
No ja też tak uważam jak DreamsAboutBaby :) Takie nowinki naprawdę dają mi mnóstwo optymizmu i nadziei no i szczęścia że rośnie którejś z Was pod serduszkiem nowe życie :) To coś wspaniałego :)
Czekam na kolejne takie wieści :) Cmok :-*

jesli liczac ze cykl ma 28 dni to powinnam @ dostac wczoraj, ale oststni mój cykl był 33 dni, wiec czekam.mam lekkie pobolewania w dole brzuch, sporadycznie. dopóki nie ma @, to mam spora nadzieję...

Elżbietka no no no!!
Czyżby nam się tutaj kolejna dzidzia "kroiła".
Trzymam kciuki.
Potrzymaj też za mnie, żeby ta wstręciucha nie przyszła :)

DreamsAboutBabytrzymam kciuki za ciebie i wszytskie siostry z naszego foruma;) mam nadzieję ze kogośwytrzymam ;) ;)
i tak barzdo bym chciala miec fasolke w brzuszku...
Izabelko dzisiaj pewnie świętujesz, ja też tak chce....ale nie zapominaj o nas i zdawaj mam relacje ze swojego macierzyństwa!!!i powiedz nam jako doświadczona w fasolkowaniu-jak to zrobić żeby wyszło ;)??

Elżbietko obyś była kolejna... życzę z całego serducha :)
DreamsAboutBaby za Ciebie również trzymam kciuki równie mocno :) No i za całą resztę starających się ;D ;D ;D
Całuchy :) i raz dwa raz dwa fasolkujemy :)

A mnie boli podbrzuszne juz od jakiegos czasu, tylko nie caly czas tylko tak sporadycznie .... a dzisiaj doszedl bol w piersiach ( z boku) tylko to pewnie z emocji ;) .... zobaczymy do @ jeszcze pare dni ....

Trzymam za Was kciuki , abyscie byly nastepnymi szczesliwymi mamusiami :)

Pozdrawiam :-*

reklama
Wlaśnie sobie przypomniałam, jak przeczytałam posty, że przed spodziewaną @ pobolewał mnie brzuch jakby miała przyjść ...a nie przyszła ;D
Szczerze to jajeczkowanie chyba bylo wcześniej więc radzę sie przytulać nie tylko kiedy myślicie że jest :) buziaczki

Do góry