reklama
Izabelka
Oski i Wercia
Nie chcę was nudzić na jakimś wątku już pisałam jak to było z nami teraz piszcie co u was
Agnezz jak już będziesz podłączona to zobacxzysz uzależnisz się jeszcze bardziej
Dziękuję za życzenia :laugh: :laugh: i życzę wam wszystkim szybkiego zajścia o to też sie modlę
Aleali mam nadzieję ze dołączysz do nas styczniowek
buziaczki
Agnezz jak już będziesz podłączona to zobacxzysz uzależnisz się jeszcze bardziej
Dziękuję za życzenia :laugh: :laugh: i życzę wam wszystkim szybkiego zajścia o to też sie modlę
Aleali mam nadzieję ze dołączysz do nas styczniowek
buziaczki
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja tez zaczynam oglądac sioe za kobiatami w ciąży i z wózkami!!
jeszcze troche i wpadane w obsesje!!
jeszcze troche i wpadane w obsesje!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja dzisiaj w pracy popatrzylam sobie przez okno (po sąsiedzku mam park Wilanowski) i normalnei co druga osoba idzie z dzieckiem, mam nadzieje ze w przyszłym roku ja i my wszytskie bedziemy spacerowaly z dzieciaczkami. Ty Izabelko to napewno!!szczesciara z ciebie!!
DreamsAboutBaby
Fanka BB :)
Własnie chciałam napisać, że niedługo Izabelka będzie tak spacerować i mnie Elżbietka uprzedziła
Też dziś widziałam dużo kobietek w ciąży i z wózeczkami.
A jak idziemy ulicą z moim chłopem to oboje się wpatrujemy w małe dzieci i w brzuszki, śmiesznie to musi wyglądać
Też dziś widziałam dużo kobietek w ciąży i z wózeczkami.
A jak idziemy ulicą z moim chłopem to oboje się wpatrujemy w małe dzieci i w brzuszki, śmiesznie to musi wyglądać
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
WItam wszystkie panie.To juz jest jak obsesja normalnie jak widze dzidziulkie to mi sie odrazu buzka cieszy mam teraz troche stresow i ciezko mi sie poskladac ostatnio caigle o tej poze spie okolo 2 , 3 godzin ale dzis jakos sie trzymam
IZABELKO a jak sie czujemy? zadnych mdlosci?
IZABELKO a jak sie czujemy? zadnych mdlosci?
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
mozesz sobie pofolgowac troche z jedzeniem, byle nai za bardzo bo jeszcze przed toba 8 miesiący takiej " ;Dgłodówki"
Podziel się: