reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

optymistycznie starające się

reklama
Izabelko  jeszcze raz GRATULUJE !!! a mi wyszlo wedlug FF ze owulacje mialam w 10 dniu cylku(patrz moj wykresik) heheheh jesli to prawda moj  cylk bedzie b. krotki no albo jeszcze w maju zatestuje  :) No i jeszcze jedna wiadomosc najprawdopodobniej ide do pracy od czerwca . Buziaki Aga a ty Izabelko rozsylaj swiezuchne fluidki :)

Gratuluje szczescia Izabelko
ciesze sie razem z Toba. tylko nas teraz nie zostawiaj!!
to niesamowite zobaczyc ze udało sie!!
jestem pierwszorazową forumową ciocią:):)
i moje nadziej znacznie wzrosły.
a tą "rękawicę" to ja rzuciłam, wiec wypadało by teraz ja odbić!!

No właśnie Elżbietko!
Dziewczynki :) trzymam kciuki za was wszystkie- będę was dopingować ;D rodzice się ucieszyli i fajnie że mam was :) buziaczki i dziękuje za życzenia i gratulacje :)

M.a.l.i.n.k.o., każda z nas przezywa takie zalamania co miesiąc, ja osobiści juz mialm ich mnóstwo, ale sie nie poddaje i staram sie,zwłaszcza zę to takie przyjemne... ;) ;)
i ostastnio czuje jakies dobre fluidy, a Izabelka dodała ich jeszcze całą mase, więc zaufaj Bogu i zostaniesz mamusia tak jak my wszytskie zresztą;)

No właśnie Izabelko opowiedz nam jak to było, jeśli można wiedzieć :)
Jupi ja też będę świetną ciocią ;D ;D ;D
Więc Elżbietko ... do roboty :) Wyzwanie to wyzwanie :-* Trzymam kciuki :)

Gratulacje Izabelko !!!!!!!
Super!! Super!! Super!!
Nawet nie masz pojęcia jak się cieszę!!
Ja teraz też czekam żeby @ się nie pojawiła. Jeszcze jakieś 4-5 dni.
A czuję takie dziwne kłucie w brzuszku... No nie wiem. Lepiej się nie napalać bo znów będzie płacz i zgrzytanie zębów.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę szybkiego zafasolkowania :*:*:*

reklama
Ale by było fajnie jakby tak faktycznie posypały się z worka fasoleczki :) które zapoczątkowała Izabelka ;D ;D ;D Pozdrawiam serdecznie :)

Do góry