reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

Brawo Karol :-)
Dzis bylam ja mloda zaprowadzic do przedszkola bo normalnie to Adam zawsze ja zawozil...i bylo calkiem okay ...troche taka zawstydzona...Mysle ze jeszcze z tydzien i przyzwyczai sie do "nowej"pani...

reklama
Brawo przedszkolaki.
Czekam na dzisiejsze relacje bo dopiero drugi dzień tak naprawdę coś powie. Pierwszego to są raczej nieświadome o co chodzi :-D:-D:-D. Pamiętam jak mój Bartek przez tydzień chodził taki smutny jakby mu rodzinę wymordowali, a jak się pytałam jak jest w przedszkolu to takim smutnym tonem odpowiadał "fajnie" i łaził ze spuszczoną głową.:-D

a ja jestem mega super mamaGapa:-D
cos mi sie ubzduralo, ze Klaudii przedszkole zaczyna sie 4-go:rofl2: bo tu co dzielnica to inaczej.. i kilka osob mnie w tym utwierdzilo, ale poczytalam sobie o Waszych maluchach, porozmawialam z rodzinka z PL...i oni..kiedys nam wspominalas, ze normalnie zaczyna 1-go...bylam zestresowana, az zasnac nie moglam, ze kurcze to kiedy zaczyna- mam wszytskie notatki co i jak, o ktorej..ale nigdzie daty:eek:...
dzis przyszla do nas Kaja- ktora zaczyna przedszkole w przyszly pon..wiec sie utwierdzilam, w przekonaniu, ze pewnie jest tak jak mysle...ale...dziewczyny rano byly rozbrykane..pomyslalam, a wezme je na spacer i zajdziemy do tego przedszkola Duskowego:cool2: i co sie okazalo- na nieswiadomce moje dziecko dzis zaczlo przedszkole:-D:-D Ona uwielbia chodzic do przedskzola, wiec z checia zostala...cieszyla sie bardzo.

teraz przez pierwsze 2 tyg dzieci zostaja na 2,5 h- taka adaptacja:cool2: Pani krecila nosem, ze my w przyszym tyg lecimy na tydz do PL:-p
a ja zaraz jade zapisac sie do collegu:cool:

super chlopaki! dziewczynki barwa! jak ten czas zasuwa...mamy przedszkolaki:szok::-D
u nas wazniejsza chyba jest mamusia...;-), jak ja za nia juz tesknie!!!:zawstydzona/y:
tez tak macie dziewczyny?...normalnie probuje to ukryc przed Adamem, bo az wstyd...ale buczec mi sie chce...brakuje mi jej w domu teraz:sorry:moja Kruszynka Kochana...iejsca sobie nie moge znalezc...przesiedze z Wami te godzinke z hakiem:-D

No niestety ............dzisiaj Sandra nie chciała iść do przedszkola ......:-(
za to chciała na lody :oo2:
i pani zabrała ją z płaczem :-:)shocked2::eek: oj co to będzie..... ja dzisiaj nie potrafie pracować :eek::baffled:

Zobaczymy co bedzie dalej:tak: ja mysle ze ok ale jeszcze sama nie zaprowadzałam Wojtka do przedszkola i nie odbierałam, teraz Tatuś to robi:-) ale wiem ze od poniedziałku moze byc ciezko:szok:

reklama
u ns rano był płacz, potem podobno ok, jak go zabierałam to był bardzo zadowolony, wcale nie spieszyło mu się z wychodzeniem i humorek ma dziś lepszy...no ale liczę się z tym że ten poranny płacz to potrwa i że jeszcze jakieś kryzysy tez bedą...

Do góry