reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
O kurczaki... mam nadzieję, że szybko się zwolni!
Jak były zajęcia integracyjne, to rozmawiałam ze pewnym panem, który przywiózł swoją wnusię... z Tarchomina! Jechali grubo ponad godzinę... to jakiś koszmar. Ale nie mają wyjścia, bo tylko tu było miejsce, rodzice dziewczynki pracują, on też pracuje na pół etatu więc będzie ją odbierał, a przywozić ją będzie mama.
Podobno ze wszystkich przedszkoli w Śródmieściu zerówki zostały przeniesione do szkół i stąd więcej miejsc, w przedszkolu, do którego Martusia będzie chodzić, dzięki temu powstała dodatkowa grupa- mieszana, 3- i 4-latki.

A ja się bardzo ciesze:-) bo przed chwilą zadzwoniła do mnie dyrektorka z przedszkola 30 m od mojego bloku że się miejsce zwolniło :-D:-)
Sandra już przyjęta.... super .....do tego co się wcześniej dostała miałyśmy 15 minut drogi :tak:

Ala farta mieliście :-D:-D:-D My mamy niestety 15 min z buta

Super Kakaw!
ja tez mam baardzo blisko teraz- bo moze 10-20 m:-)wczesniej do zlobka / szkoly dralowalam 1,3 km :confused2:

Fredka- trzymam kciuki by miejsce sie zwolnilo!:tak::tak::tak::tak:

A ja już mam to za sobą ...Pani wzieła zaskoczoną Sandre i ... poszły.... tylko mi dała buziaka i pomachała:-D:-D:-D oj co to będzie :-D:-D:-D

No czekam na relacje juz po..... :-)

U nas kicha jakas totalna z rana...placz i lamenty po przekroczeniu progu przedszkola....potem juz gites jak sie rozkreci.....

a ja tez siedze i sie stresuje...bez płaczu sie nie obyło jak tata zostawiał, ciekawe co było dalej...ale seroi-stresa mam wiekszego niz przed porodem :(

reklama
Do góry