reklama
te alergie czaja sie na kazdym kroku!! wszystko w zasadzie moze uczulac.
Makrela ma czesto katary takie wodniste, i po zyrtecu przechodza. Ale podobno na testy jeszcze za wczesnie. Chyba ze ta moja pediatra mnie sciemnia
Makrela ma czesto katary takie wodniste, i po zyrtecu przechodza. Ale podobno na testy jeszcze za wczesnie. Chyba ze ta moja pediatra mnie sciemnia
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
te alergie czaja sie na kazdym kroku!! wszystko w zasadzie moze uczulac.
testy można wykonać z krwi, alergii jest teraz straszliwie dużo.
Ja sama mam na pyłki kwiatowe, udręka, brałam szczepienia przez rok czasu i przerwałam ze gzględu na ciąże, teraz musze zaczynać od początku :/
mam tylko nadzieje ze Zosia jej nie bedzia miała.
agusia9915
Matka wariatka
ale nie moga byc zafałszowanetesty można wykonać z krwi, alergii jest teraz straszliwie dużo.
.
przykład mała miała pokrzywke -szpital tam badania i wszystko wyszło dobrze
agusia9915
Matka wariatka
kurcze też tak może być
BabyBoom: Alergie, krótki podział i opisKurcze u nas Filip tak ze dwa miesiące kaszlał, osłuchowo oki, gardło tak samo, a kaszel był...i nie sądziłam, ani lekarz nie mówił, ze to może być alergia? A może??
Teraz ma normalny kaszel, taki z choroby, zobaczymy co będzie jak sie skończy...
Oliwieczka
Juz nie wiem co z tą moją Zosia sie dzieje, czy ja mam złe podejscie do niej, ostatnio strasznie jest nerwowa, musie miec daną rzecz którą sobie wymysli, np. ja muszę powąchać krem ktory ona trzyma w ręce (czasami tak robie 50 razy) pozniej musi wejsc do lazienki, albo musi dostać długopis ze stołu, a jak tego jej nie dam, szaleje, dosłownie szaleje
potrafi plakać i uzalać sie nad sobą pol godziny.
Tlumacze jej ze nie moze tego dostać w zamian daje jej coś innego...ale ostatnio jest nie do wytrzymania, nie wiem czy to taki okres...ale nie wystarcza mi juz cierpliwości
Tlumacze jej ze nie moze tego dostać w zamian daje jej coś innego...ale ostatnio jest nie do wytrzymania, nie wiem czy to taki okres...ale nie wystarcza mi juz cierpliwości
Popieram madzix
Taki okres, trzeba poprostu przeczekać.
Małgosia też znalazła sobie super zabawę i ciągnie Lolka za ogon. Jak jej tłumaczę, że nie wolno, to WIELKI PŁACZ i histeria I jak nie widzę to dalej próbuje dorwać Lolka
Taki okres, trzeba poprostu przeczekać.
Małgosia też znalazła sobie super zabawę i ciągnie Lolka za ogon. Jak jej tłumaczę, że nie wolno, to WIELKI PŁACZ i histeria I jak nie widzę to dalej próbuje dorwać Lolka
irtasia27
To taki okres a z czasem moze byc jeszcze gorzejJuz nie wiem co z tą moją Zosia sie dzieje, czy ja mam złe podejscie do niej, ostatnio strasznie jest nerwowa, musie miec daną rzecz którą sobie wymysli, np. ja muszę powąchać krem ktory ona trzyma w ręce (czasami tak robie 50 razy) pozniej musi wejsc do lazienki, albo musi dostać długopis ze stołu, a jak tego jej nie dam, szaleje, dosłownie szaleje
Jenni tez sie wscieka jak jej cos zabiore lub nie dam wtedy kladzie sie na podlodze i wali nogami a jak stoi to tupie ale ja sobie z tego nic nierobie odwracam sie i udaje ze czyms innym sie zajmuje i za chwile jest cisza tylko pierwsze razy jak tak robilam to darla sie dluzej ale widziala ze nie zwracam na nia uwagi i teraz to robi naprawde chwileczke
reklama
Oliwieczka
To taki okres a z czasem moze byc jeszcze gorzej
Jenni tez sie wscieka jak jej cos zabiore lub nie dam wtedy kladzie sie na podlodze i wali nogami a jak stoi to tupie ale ja sobie z tego nic nierobie odwracam sie i udaje ze czyms innym sie zajmuje i za chwile jest cisza tylko pierwsze razy jak tak robilam to darla sie dluzej ale widziala ze nie zwracam na nia uwagi i teraz to robi naprawde chwileczke
tez tak probuje nie zwracac uwagi... to dobrze ze wasze dzieci tez tak mają, bo juz myslałam ze Zosia zamienia się w potwora