reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
O mysia23! Dzisiaj juz po raz kolejny zastanawiałam się gdzie Cię wcięło ;-) Malutko Cię tu widać ostatnio :-(

Czy używacie jakiegoś specjalnego kremu z wysokim filtrem na słońce???
My musimy go używać, ze względu na naczyniaka którego Milenka ma na policzku. Kupiłam jej Nivea z faktorem 30, ale jest fatalny :-( A do tego kosztował ponad 25zł :baffled: Fatalnie się rozsmarowuje, buzia po nim wyglada jak pobielona mąką i mam wrażenie, że mocno wysusza skórę. Może polecicie mi jakiś inny, lepszy kremik?

Ja w zeszlym roku jak bylam nad morzem z dziecmi to tez mialam kremik i faktycznie jest straszny i kupilam w mleczku najwiekszy filter jaki byl dla dzieci ale jakiej marki juz nie pamietam

Ja do tej pory używałam krem na każdą pogodę z Hippa ale on filtra nie ma, mam w domu z avonu z wysokim filtrem dla dzieci, spróbuję ją nim smarować, jak nie będzie uczuleń.

Lyzeczke kupilam w realu. :tak:

A z tym schematem zywienia to byla u mnie pielegniarka tydzien temu i przynioskla mi z bobovity i tam sa soczki jabloke OD 3 MIESIACA. tak wiec podaje i wszystko jak na razie ok. Z jabluszkami ze sloiczka jeszcze ze 2 tyg. sie wstrzymam. A jakie fajne kupki po tym jabluszku :tak:

JOASIEK - ja bym podeszła z Milenka do dermatologa i podpytała
Ja mam uczulenie na SłONCE takie pierwsze i uzywałam kremu z filtrem przeciwsłoneczno cos tam ale marka ?
wiem ze mała taka tubka 50 zł w zeszłym roku

la roche chyba
jest super
nie wiem jednak czy sie nadaje dla dzieci
musze sama podejsc po niego bo mam juz pierwsze efekty po słoneczkowe
wczoraj tak sie drapałam ze mam same rany na dłoniach
jak nie wytrzymuje to smaruje kremem sterydowym ale przy małej nie chce go stosowac..
Apteka: ANTHELIOS KREM SPF 50+

tylko moj mocniejszy był ostatnio sa tez specjcjalne dla dzieci

Joasiek czy twoja Milenka ma uczulenie na słonce ? PO czym to poznałas?
A moja koleżanka miała sprawdzony krem z ziajki

A czy Wasze maluszki śpią juz na poduszeczce? Czy jeszcze jest za wczesnie?

reklama
Do góry