reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
no widzę ę nie tylko u nas katar fajna ta jesień prawda :baffled::baffled::baffled:
jak narazie do lekarza nie idziemy bo tylko katar jest ale i tak jutro idę po recepty by wypisała mi coś na wyjazd do egiptu więc go osłucha tak przy okazji.

a szczepicie swoje maluchy przeciw grypie?

wszędzie o tym gadają o szczepieniu więc pytam bo ja pewnie się zaszczepię już z przyzwyczajenia- zawsze się szczepię - tylko pytanie dlaczego???- bo tak...:zawstydzona/y:

ale małęgo jeszcze nigdy nie szczepiłam.

w skrócie bo mam sajgon w chacie..mama wzywana do przedszkola ....ból ostry brzucha... pediatra na cito...nic zupełnie nic nie wynalazł..mała sie wyciszyła...teraz znów jazdy z powodu bólu brzucha..(to trzeci dzień ale dzis juz na maxa)
bezobjawoo :sorry2::-:)-(
dostalismy skierowanie na krew i mocz i crp...po wynikach sie zgłosic..gdy wyjda zle dopiero zrobia posiew(podejrzewaja nerki:dry:)taa a dziecko bedzie cały tydzień cierpiec
nie czekałam..posiew zrobiłam odpłatnie czekam na wyniki do jutra po 13 :-(

jesli bedzie akcja nocna jakas jade na szpital na usg .nie jestem nienormalna prawda? to nie jest normalny stan u dziecka? plis.....pomocy:-:)-(

Ostatnia edycja:
już mnie znacie to ja jestem największą panikarą na całym forum- ja bym na pewno wszystko robiła by dziecku pomóc.

czekamy na wieści.

reklama
bosz nie wyrabiam....masakra...wycie .wzdecia,oddanie kilka razy kału normalnej konsynstencji juz nie czarnego :baffled::tak: i wreszcie mogłam podac czopek Spascuprell S(dostalismy od dr.)..moze uda sie spokojnie przespac do rana .:-:)baffled::sorry2:

Dzieki laski ...ja juz mam wizje najgorsze i wspomnienia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry