reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Moje dziecko pobiło dziś swój szczyt upierdliwości. Cały czas marudzi, chce byc na rękach i tylko na nich zasypia, jak odkładamy ją do łożeczka natychmiast się budzi :wściekła/y: A widzę, że pada ze zmęczenia. Całe szczęście, że chrzciny mamy w lokalu, bo bym sobie nie dała rady z robotą. Teraz wypchnęłam starszą córkę z małą na spacer, a my musimy leciec do kościoła na katechezę przed chrzcinami.

Dostałam oliwkę Johnsona, parę razy użyliśmy i okazało się, że moja mała jest na nią uczulona. Wracamy do Nivejki.
moja mala identycznie jak Twoja cały dzien jakas taka niespokojna nawet kupiłam Viburkol i dałam jej 1 czopek nie wyobrazam sobie jutrzeszego pokazu w kosciele w jej wykonaniu...
a od Johanson wiem ze bardzo duzo dzieci małych ma uczulenie a starsze juz nie.. Moj syn tez tak mial . Jak był mały to go zawsze wysypało po Johansonie a teraz uzywa i nic mu nie jest
My tez uzywamy nivejki ,połozne mowiły ze to jedyny produkt ktory tak nie uczula jak inne

reklama
Kasiad ja mam dzisiaj to samo z mala ciagle na rekach a w lozeczku od razu sie budzi, jutro tak jak Wy chrzcimy mala, impreza jest w domu nie w lokalu na szczescie babcie mi pomogły bo dzis nic przy niej nie zrobiłam. To udanej imprezki!!!

A moj maly uczulony od wszelkich oliwek,nawet od Nivea:szok: .
Udanych imprez Wam jutro zycze,zeby dzieciaczki byly grzeczne w kosciolku iiii...Wesołych Swiat!:-D

Tycia, jesli mały ma uczulenie na oliwke to nie smaruj tylko kąp w oilatum emulsja do kapieli-jest naprawde super:-) po niej nie trzeba juz dzidzi oliwkowac-tak mi poradziła połozna i u mnie sprawdza sie w 100%.Polecam:-)

Martyna nie jest na nic uczulona. uzywam na zmiane roznych oliwek i kosmetykow, bo w domu mam nivejki, u tesciowej johnsona, a u mamy kosmetyki Hippa. I nie zauwazylam zeby sie cos dzialo:no:

a w domku zamiast oliwka po kapieli smaruemy Martyne mleczkiem nivejki. super nawilza i dzieciak nie jest takli tlusty:tak:

A jesli chodzi o pieluchy to te pampersy 3 czasem mi przeciekaja :baffled: chyba sa jeszcze odrobinke za duze, ale 2 sa zdecydowanie za male. wiec pozostaje nam tylko czekac:nerd:

Maz pojechal znowu z Jenni do kliniki mala dostala dzisiaj 39 goraczki i od wczoraj ma biegunke i to taka ze pierwszy raz widze na oczy taka:szok: :-(
Jeszcze niewiem co jest grane maz jeszcze nie dzwoni :-(

reklama
susumali moja mala zarazili w szpitalu grypa zoladkowo-jelitowa i musi lezec pod kroplowa a w szpitalu zostanie tak dlugo az jej minie :-(

Do góry