reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
Joasiek, fajnie że Milenka przyzwyczaiła się już do okularków:tak:
Współczuję ząbkującym maluchom:tak:, moja starsza miała tak, gorączka ponad 39, rozwolnienie, marudzenie, a nawet problem z oczami przy trójkach właśnie. Wiki ma już 20 ząbków, piątki wyszły nie wiadomo kiedy, gorączki nie było, tylko przy prawej dolnej kilkudniowe poranne rozwolnienie:baffled:Przy wcześniejszych bywało, że nie miała apetytu, wtedy mleko szło w odstawkę:tak:, po kilku dniach wszystko wracało do normy:-)

Byliśmy u lekarza, no i niestety bez antybiotyku się nie obeszło:baffled:Zapalenie gardła i jeszcze mocz do badania, bo podejrzenie zapalenia pęcherza.
Właśnie walczymy od nocy z wymiotami i gorączką, modlę się, żeby ten antybiotyk pomógł, bo jak my polecimy z wymiotującym bąblem to nie wiem:eek::-(

Ostatnia edycja:
dużo zdrówka dla Wiktorii Miśka :tak:
Joasiek super, że jest poprawa :-)

ząbkującym maluchom współczuję, u nas już komplet na szczęście bo też masakra, Izka bezproblemowo ząbkowała a Pyśka i biegunka i zapalenie jamy ustnej od razu :-(

a ja byłam jakiś czas temu z dziewczynami na badaniach i teraz przyzwyczajmy się do diety i nowych leków... strasznie czasochłonne to jest.... ale jeśli ma pomóc... choć szczerze nie jestem pewna co o tym myśleć...

no i niestety po badaniu moczu wyszła jeszcze infekcja dróg mocz:baffled: Ale już nie jest tak źle, lek robi swoje, gorączkę miała w nocy tylko, teraz biega wesoła, tylko dalej nic nie chce jeść:eek:Nie wiem tylko jak ja jej wytłumaczę, że nie może wchodzić do wod:sorry:

MIska szkoda że tak dopadło Wiki przed samym wyjazdem, no ale dobrze ze leki działaja, szybkiego powrotu do zdrówka dla małej i udanych wakacji:tak: jakos jej wytłumaczysz, ze to dla jej dobra

MIska szkoda że tak dopadło Wiki przed samym wyjazdem, no ale dobrze ze leki działaja, szybkiego powrotu do zdrówka dla małej i udanych wakacji:tak: jakos jej wytłumaczysz, ze to dla jej dobra

Podpisuje sie pod tym. :tak::tak: Miśka dobrze ze juz dzisiaj Wiki ma sie lepiej. Udanych ii zdrowych wakacji :-):-)

reklama
Do góry