reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Oli dziś kiepsko spała, tzn budziła się co jakiś czas popłakując. W nocy też wydawała mi się jakaś cieplejsza niż zwykle. A więc rano zmierzyłam jej temperaturę - 37,6. Nic jej poza tym nie dolega, zaraz po obudzeniu zakasłała kilka razy, jakby coś jej zalegało, ale teraz nie ma śladu po kaszlu kataru też nie ma. Pewnie coś się rozwija... i to teraz akurat w czasie remontu :dry:

reklama
Dzięki dziewczyny. Przez cały dzień taka nieduża gorączka i żadnych nadal objawów. Podejrzenie padło na zęby, zaczęłam się zastanawiać czy to nie wychodzi przez przypadek piątka, bo dziąsło jest grube w tym miejscu, choć jeszcze ząb jest głęboko. Po południu zdecydowałam się nawet na wyjście na spacer, bo Oli wyglądała zupełnie zdrowo a w domu w takim rozgardiaszu to nie da się siedzieć. Teraz właściwie bez zmian - temp 37,9 i żadnych innych objawów.

zdrowka dla OLi!!
fajnie ROSMERTA ze HUBCIO z checia zostaje w przedszkolu!

wiem ze powinnam w innym watku ale powiedzcie kochane ile powinno pic dziecko w takim wieku jak nasze löutiowki? bo lusia bardzo malo pije i sie martwie...

zdrowka dla OLi!

FAJNIE ze HUBCIO zostaje na zajecia w przedszkolu bez lez i oporu!

kochane , powiedzcie ile üpowinno pic dziecko w wieku naszych? lusia bardzo malo pje i sie troche martwie

:tak:
Niemowlęta ważące do 10 kg powinny codziennie dostawać 100 ml płynów na każdy kilogram masy ciała.
Dzieci ważące 10–20 kg – 1000 ml płynów oraz dodatkowo po 50 ml na każdy kilogram masy ciała powyżej 10 kilogramów. :-)

reklama
Do góry