reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Powiem szczerze, że nigdy nie myślałam o tym, co piszecie. Wczoraj aż poruszyłam ten temat w rozmowie z mężem;-) I on mi powiedział, że najlepiej nic z tym nie robić, że samo wszystko się unormuje. Co do tych zabiegów to śmiał się, że to jakby dziewczynce przebić błonę dziewiczą:-p Ale powiedział też, że różnie bywa i pewnie w niektórych przypadkach potrzebna jest interwencja. Dobrze, że mój mąż się orientuje co i jak powinno wyglądać, bo ja nie mam, aż takiego pojęcia:rofl2:

reklama
no ja też mam nadzieję, że minie samo i wszystko będzie ok. choć wiem jakie mogą być przykre sytuacje jeśli stulejka zostanie.Męża chrześniak trafił w wieku 5 lat do szpitala na 3 dni na zabieg ale co działo się później no i wcześniej przed samym zabiegiem oj wilałabym nie opisaywać i nie wspominać.Było widać jak cierpiał po zabiegu i przed.

mój mąż zawsze jak rozmawiamy na ten temat( w sumie to powiem nawet dość często pewnie przez ten przypadek w rodzinie) to mówi że mogliśmy go obrzezać zaraz w szpitalu i byłby problem z głowy za to dziewczyny w przyszłości by za nim szalały ( domyślacie się pewnie dlaczego :rofl2:- i to ojciec już ma takie myśli o dziecku :szok:).

u nas zostałą jeszcze biegunka nie dość ostra w stylu chluśnięcia ale zawsze biegunka. ok 5 razy na dobę fakt je łądnie pije dużo i często. zaczełam podawać mu HIPPA ORS200 może pomoże a jak nie to jutro lekarz:-(

nie dalej rozwolnienie i do tego niska temperatura 36,00 no teraz nawet jak śpi ma 35,9 jutro idę do lekarza bez dwóch zdań znów będę przy nim czuwać tylko nie wiem co się robi przy takiej temperaturze

Odnośnie sklejonego napletka - mój małżonek miał z jednej strony przyklejony, nie było to mocno, ale jednak było. Miał to do dorosłego życia i samo się odkleiło ... w trakcie pierwszego stosunku. Dlatego śmiejemy się, że ja akurat mogę być pewna, że Tomek zanim się poznaliśmy był prawiczkiem :-D

za to dziewczyny w przyszłości by za nim szalały ( domyślacie się pewnie dlaczego :rofl2:- i to ojciec już ma takie myśli o dziecku :szok:)
No mnie się akurat obrzezany facet nie podoba :rofl2:

u nas zostałą jeszcze biegunka nie dość ostra w stylu chluśnięcia ale zawsze biegunka. ok 5 razy na dobę fakt je łądnie pije dużo i często. zaczełam podawać mu HIPPA ORS200 może pomoże a jak nie to jutro lekarz:-(
Zdrówka dla Szymka, a ten HIPP ORS jest ponoć dobry :tak:

wypił jedną buteleczkę no i co z tego jak rozwolnienie dalej jest może nie woda ale taka papka

a pupa o matko nigdy takiej czerwonej nie miał i nie daje się już prawie dotknąć dziś dwa razy siedział w krochmalu po 30 minut sypię pudrem smarowałam maścią nic nie pomaga nie bieleje a mał płącze.:baffled::-(

nie dalej rozwolnienie i do tego niska temperatura 36,00 no teraz nawet jak śpi ma 35,9 jutro idę do lekarza bez dwóch zdań znów będę przy nim czuwać tylko nie wiem co się robi przy takiej temperaturze
Jenni jak spi czest ma taka tempke i lekarka mowila ze to normalne a miala 35,5:tak:
No mnie się akurat obrzezany facet nie podoba :rofl2:
mi tez nie:rofl2:

reklama
Karola mały ma taka temperaturę niska bo organizm osłabiony, to normalne przy tego typu chorobach:tak: nie masz się czym martwis, lepiej jak ma niższą niz norma niz jakby gorączkował:tak:zdrówka dla Szymcia:tak:
u nas na taka oszczypana pupę po biegunce podziałał puder ALANTAN (Altek) do kupienia w aptece:tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry