reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
jego pupa jest naprawdę w opłakanym stanie nie da się dotknąć i musi być szybkie gojenie aby można było normalnie go myć bo tak to tylko aby aby da się dotknąć i zaraz ucieka płacze wije się.dlatego taka mieszanka na szybki efekt.jak tylko zejdzie to wracamy do pudru.

Szymek jest strasznie wrażliwy naprawdę. wystarczy że zrobi siku i choć godzinę tak chodzi oj to koniec odrazu pawian- no chyba że nie ma body i pielucha zwisa tak nisko że nie dotyka pupy.o kupie już nie wspomnę przebieranie natychmiast po zrobieniu nie ma zmiłuj się, bo inaczej pawian - dlatego zawsze mam pieluchę ze sobą nawet jak idę gdzieś gdzie dojazd do domu to 5 minut max. nie ma zmiłuj się.

A nie ma w PL zyrtecu w syropie? Ja tutaj kupowalam Zyrtec w syropie - byl bez recepty i dla dzieci powyzej 2 roku zycia.

Karola, zycze zeby Szymek szybko doszedl do zupelnego zdrowia.

Karola może spróbuj kąpieli z kory dębu o której była mowa w innej sprawie albo okładów choć z kąpielą chyba mniej brudzenia działa ściągająco na skórę i ładnie ją zasusza przy odparzeniach :tak:

reklama
O rany biedny Szymcio:-(
jak ja sobie przypomne te odparzenia to az mnie skreca.....wspolczuje serdecznie.....

u nas caly czas na stanie zyrtec...tak na wrazie co:tak:
a z liszajem jakby troszke lepiej po tym emolium

Do góry