reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

My też zdrówka dla chorowitków życzymy :tak:
Miałam iść dziś z Milenką na bilans ale po 1. pada jak z cebra, a po 2 w niedziele odparzyła nam sie pupka po 3-ciej kupie i nieciekawie to wygląda, lepiej ją najpierw podleczymy :-:)zawstydzona/y:

reklama
Dzięki dziewczyny :tak:
Właśnie wróciłyśmy od lekarza, to wirusówka, więc bez antybiotyku. Mam podawać multisanostol nadal jak podaję, oprócz tego wit C, wapno, Stodal i Nasivin i wodę morską do nosa, jak gorączka za wysoka to coś na zbicie, ale narazie nie podaję, niech się organizm sam broni. A na noc lekarka poradziła mi, jako, że Oli kiepsko nos wydmu****e, dać jej do powąchania trochę pieprzu :tak: żeby się nos przed spaniem porządnie oczyścił. Narazie za każdym kichnięciem, a jest tego dużo, z nosa leci poprostu fontanna :szok: pierwszy raz takie coś widzę, normalnie jak kichnie, to leci jak z kranu na bluzkę i podłogę :baffled:

reklama
Do góry