reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Oj KASIAD niech sie szybciutko goi.....:-(

My po wizycie dzisiaj u lekarza, Jula ma zapalenie oskrzeli...kurcze nawet nie wiem co i kiedy a tylko byl katar:confused::-(

reklama
zdrówka dla Juleczki :tak:

u nas dwa dni były masakryczne, no po prostu mała wyglądała jak zombi jakieś - z nosa się lało non stop, z oczu łzy ciurkiem, poliki czerwone nos czerwony, kaszel do wymiotów bleee dwie doby wyjęte z życiorysu.... a dzisiaj rano - nie to samo dziecko
katar jest ale nie wodnisty tylko żółty gęsty - trzeba wyciągać fridą, kaszel jakby odrobinę też odpuścił, no i nie wygląda już jak "ruski czełowiek" hehe
a ja w ramach odstresowania sprzątam chałupę :tak:

Wisnia to dobrze ze juz lepiej......
U nas niby tez, kasze3l mniejszy, jedynie przy napadzie zlosci sie nasila...tez do wymiotow;/
leki dostaje, oklepuje po syropku , musi wiec byc lepiej.....
a te chorobska to cos strasznego.....mojej siostry maly tez na zastrzykach, mial zapalenie pluc:(
Oliwia z Dawidem tez chorzy....czekam kiedy mnie zlapie......

Moja Paulina chora :dry: Nie poszła do szkoły, kaszle, ma zapchany nos, stan podgorączkowy. Boję się o Oliwkę, bo dużo z nią przebywa, a w nocy wydawała mi się jakaś gorąca. Jak wstanie to zmierzę jej temperaturę, narazie śpi nadal, choć myślałam, że już wstanie, bo już się kręciła i gadała coś pod nosem.

No niestety Karolina, Oliwka rozchorowała się jednak :-(
Jak się wreszcie obudziła po 11tej, to miała takie czerwone poliki, że odrazu poleciałam po termometr - 38,5. Oprócz tego leje jej się woda z nosa i próbuje odkaszlnąć a nie może. Całą noc przespała tak spokojnie, a tu się okazuje, że jest chora...

reklama
No niestety Karolina, Oliwka rozchorowała się jednak :-(
Jak się wreszcie obudziła po 11tej, to miała takie czerwone poliki, że odrazu poleciałam po termometr - 38,5. Oprócz tego leje jej się woda z nosa i próbuje odkaszlnąć a nie może. Całą noc przespała tak spokojnie, a tu się okazuje, że jest chora...

Biedna,zdrówka.
No ale to taka pora,kurcze,ja chcę juz wiosne.

Do góry