reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Cieszę się Irtasia, że jest poprawa u Jenni. Zapalenie płuc jest całkowicie uleczalne, a mała już dostaje antybiotyki od kilku dni, więc napewno będzie już teraz coraz lepiej.

reklama
zapalenie płuc jest w 100 % uleczalne przykładem jest moja SARA ale co sie nacierpiała to jej.
Mysle ze najgorsze juz za Wami i teraz juz bedzie coraz lepiej :-)
Moje dziecko dzis zostało zaszczepione i tez z opoznieniem przez to zapalenie płuc, ucha i spojowek..
Jak JENNI WYZDROWIEJE TO TEZ JA BEZ PROBLEMU ZASZCZEPIA;-)

mojemu maluszkowi roieje oczko i to juz dosc dlugo chyba z tydzien juz bedzie dzis dostalam kropelki gentamecyne sol fizjologiczna nic nie dala:-( ciekawe czy to pomoze- uzywala ktoras takie krople???zawsze ma zaropiale jak dlugo spi bo jak nie spi to spoko

karola-04 ja malej musialam tez czesto kropic oczka chociaz jedno bylo chore musialam 2 kropic i tak dlugo az przestana i pozniej jeszcze przez 3 dni

U Jenni jest poprawa jeszcze lepsza niz wczoraj:tak:
Wirusa niema tego zlego i w najblizszym czasie opusci intensywna terapie:tak: tylko musi sie znalesc miejsce na obserwacyjnym bo nie ma miejsca:szok: .Ma zapalenie pluc i wirusa ale nie bardzo groznego juz jest duza poprawa ale kroplowki dostaje bo niechce jesc za bardzo no i dalej pod aparaturami ale wazne ze jest juz lepiej.Do czwartku bedzie dostawac antybiotyk i przynajmniej 3 dni jeszcze takze moze po swietach wyjdzie.Nie musimy juz masek i kitlow nosic bo byly tylko potrzebne dlatego ze podejzewali tego groznego wirusa, i dzisiaj moglam ja normalnie poprzytulac i calowac:-)

Widzisz irtasia!!! Wspaniale,ze jest poprawa!!!

Za to u nas fatalnie mały sie zachowuje...chyba infacol nic nie daje, bo płacze prawie całymi dniami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Rece mam do samej ziemi...od wczoraj tak fatalnie

reklama
irtasia super ze z mala juz lepiej zobaczysz jeszcze pare dni i niedlugo bedziesz mogla przytulac coreczke w domu:tak:
a na razie ucaluj ja od ciotek z bb ktore zycza jej szybkiego powrotu do zdrowka:tak:

Do góry