reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

irtasia nie martw sie tak szalenie moja droga!! Joasiek ma racje! Na pewno będzie oki wszystko!!!:tak::tak: Lekarze ją zbadają i będzie wiadomo na to potrzebny jest czas!! Jutro będziesz na pewno wiedziała więcej!!

reklama
Irtasia-trzymaj sie dzielnie!

Dziewczyny mam pytanie-nie moge dzisiaj spac przez witamine D3 Przy wypisie ze szpitala wpisali mi do ksiazeczki zdrowia malej ze ma dostawac od 15 doby po kropelce. Jak poszlam do apteki kupic to nie chcieli sprzedac bez recepty-której nie dostałam w szpitalu.
Połozna tez nic nie wpominała a D3, a wizyte u pediatry mam dopiero za 2 tygodnie.POwinnam leciec po recepte do jakiegos lekarza?CZy Wasze dzieciaczki dostaja d3?

moja mala dostaje D3 od 15 doby zycia. recepte mam od pediatry. przy wypisie ze szpitala powiedzieli ze mala ma dostawac te witamine tylko po recepte nalezy sie zglosic samemu do wybranego pediatry.

madzix nie dziwi mnie,ze położna nic nie powiedziała, one takie są zazwyczaj...:baffled::baffled:
Mnie pani doktor powiedziała,ze D3 podaje sie zazwyczaj w 4 tyg.życia i my na zwyklej kontrolnej wizycie w 3 tyg. dostaliśmy receptę..

Jenni lezy na intensywnej ma problemy z oddychanie podejzewaja wirusa ktory atakuje niemowleta:-( wyniki beda w poniedzialek:-(

Irtasia, kochana, myślami jestem z Tobą. Będzie dobrze, Jenni jest pod dobrą opieką przez 24 godziny na dobę, wyleczą ją i nawet się nie obejrzysz jak wróci do domu.

Irtasia,ściskam Cie.Duzo zdrowka dla malej.

A mi połozna powiedziala o witaminie i wyslalam Jacka(czytaj-meza) po recepte do pediatry.

reklama
irtasia na pewno wszystko będzie dobrze!! Bądź dzielna, bo Twoja Jenni potrzebuje mamusi pełnej sił!!! Dzieci "przejmują" nastroje rodziców:tak::tak: Myślami jestem z wami!!

Do góry