reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Julcia wkoncu usnela............
Goraczka utrzymuje sie prz 37.5, na szczescie juz nie 39............
Ale zrobila strasznie smierdzaca kupke i pozniej jeszcze z trzy razy wymiotowala, moze to wlasnie jakis wirus zaladkowy:dry::wściekła/y:
Nic prawie dzisiaj nie jadla, na szczescie pila wode......nawet mleczka nie tknela na wieczor:-(

reklama
nie zdazyłam kopma wyłaczyc ..:baffled::-(........własnie wruciłam
mała wyła ...kolka.....paw to mało powiedziane....zasneła
a ja jestem mokra.....

po pierwsze hejka- jestem back po wizycie w polsce

po drugie- sanostol mam zamiar kupic, w lecie nie bralysmy

po trzecie- jestem szczesliwa ze czytam co u Wa i co u naszych lutowych buntownikow, bo bez neta u rodziny sie neico podlamalam. Laila byla pare dni nie do zniesienia, bunty, ryki itd ze nie poznawlam dziecka, a rodzinka oczywiscie stwierdzila ADHD (a propos tematu;-)), zle wychowanie, rozpuszczenie dziecka i zastanawiala sie czy na super nianie nie jest juz za pozno
dzieki Wam wiem ze chyba jeszcze nie:-p

Susu, to jak ja bylam w maju w Polsce to bylo to samo.Milena szalala i dawala popalic, a rodzinka tez gadala takie bzdety.

Wszystkim chorowitkom zycze zdrowka:tak:
Jenni ma napewno zapalenie oskrzeli:dry::baffled: charczy i gwizda jak oddycha :baffled: i zle odkaszluje i przez to jej to wszystko zalega:baffled:

reklama
Oj Sarcia Bidulka....

Julcia od wczoraj jakby lepiej, tzn. nie ma juz temperatury, nie wymiotowala .....ale chodzi okropnie marudna....mam wrazenie jakby to bylo na te paskudne trojki:/
caly czas chodzi z reka w buzi i pociera zeby, mowiac BOLI:(((
Strasznie dlugo one sie wkluwaja,

Do góry