jutro mi powiedza;-)u alergologa
wczorajszy lekarz podejrzewa AZS:-(;-)
Agusia jak już wrócisz od lekarza to napisz co powiedział ten alergolog mam nadzieje że to nie AZS oj ta nasza biedna Sarcia :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutro mi powiedza;-)u alergologa
wczorajszy lekarz podejrzewa AZS:-(;-)
nie jest AZS..ma tylko typowe zmiany atopowe ale nie ma stanu zapalnego...jest modelowym przykładem osoby z ATOPIAAgusia jak już wrócisz od lekarza to napisz co powiedział ten alergolog mam nadzieje że to nie AZS oj ta nasza biedna Sarcia :-(
No widzisz.nie jest AZS..ma tylko typowe zmiany atopowe ale nie ma stanu zapalnego...jest modelowym przykładem osoby z ATOPIA
dostała masc witaminowa ,chłodzaca i przeciw zapalna na gorsze miejsca jakie ma....dieta eliminacyjna,pielegnacja itd wsio co do tej pory było robione ...balabalbalbalab a branie hormonów wcela w tym nie pomaga i mam sie przyzwyczaic do takich zmian;-)
Gosia, co się stało
W ogóle sie nie przejmuj bezdusznościa lekarzy,dobrze,ze pojechałaś,jak czułaś ,że powinnaś.A by Ci zasnęła i co?Byś sie martwiła.wariowała na łóżku i rzuciła się do tyłu a tam kaloryfer i nabiła dobie guza wielkości śliwki wielka wypukła kulka i prawie przecieła i zrobiło jej się jakby z krwią i bałam się że jakiś krwiak się tam zrobi
ale tylko mnie opieprzyli że przyjechałam i że miałam obserwować dziecko ale jak miałam to robić jak ona chciała spać i by mi zasneła i co
no i ją niby zbadali zrobili prześwietlenie ale nawet lekarz jej nie zbadał a już miał gotowy wydruk że źrenice równe itd... i że chód prawidłowy jak tam nawet nie chodziła
Rozumiem,że te maści to takie robione?Tak?Czy moze coś nowego na polskim rynku...czego jeszcze nie znalazłam./quote]dwie sa robione (chłodzaca;-)i witaminowa chyba nawet ta co masz)
i dwie gotowe
cutibaza .:: CUTIBAZA KREM - AptekaOTC.pl - leki bez recepty i cutivet Cutivate - PsoWiki
po kremie jest o niebo lepiej ....
kupiłam tez oilatum soft na dwor