reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Skoro jest poprawa,to po co zwiększać leki?U nas jest odwrotnie(zmniejszamy leki).Po za tym dzieci po Zyrtecu mają większy apetyt i mogą więcej przybierac na wadze,to takie skutki uboczne.a my po wizycie u alergologa wczoraj mamy zalecenie dalej brać przez kolejne 3 miesiące Zyrtec i na noc ketotifen tyle że zwiekszyć dawkę bo poprawa jest no i próbować zwykłe mleko pół na pół z bebilonem i masło mam dawać dalej jeżeli pojawią sie tylko krostki na polikach to może jeść chyba że wysypka pojawi sie na brzuchu i uda to odstawić i testować jajko ale osobno żółtko i białko
a tak po za tym to stwierdziła że Weronika jest na pograniczu nadwagi i grozi jej otyłość i zasugerowała żebym odstawiła kaszki i zamieniła jej innymi posiłkami tyle że ona bardzo lubi je jeść no ale co jak trzeba to odstawimy
ale tak szczerze to Weronika wcale nie wydaje mi się żęby była jakaś gruba taka normalna sama już nie wiem
A na którym ona jest centylu,bo mi sie nie wydaje za gruba?
Skoro jest poprawa,to po co zwiększać leki?
Zyrtec mamy 10 kropli to bez zmian zwiększyła ketotifen z 2,5 do 5 ml bo stwierdziła ze jest starsza i juz moze wieksza dawkę nie wiem czy słusznie ale taka wybrała droge leczenia a ja nie mam innego wyboru jak jej zaufać
a co do wagi to Weronika teraz śpi jak wstnie to ją zważe i zmierze i zobacze na tej stronce co Kasia znalazła ale jak ostatnio byliśmy na szczepieniu to jej pediatra nic nie wspomniała żeby była za gruba nie wiem o co chodzi tej alergolog ale jak byłam pierwszy raz w czercu to juz wtedy cos wspominała że za dobrze wygląda i czym ją karmie a mi sie wydaje taka drobna na bużce i wogóle w maju jak sie spotkałysmy w tym manhattanie to sama powiedz rozalka Weronika zaraz po Martynce lil była chyba najdrobniejsza prawda
Kurcze, moja nie tylko po Zyrtecu, ale nawet po Citropepsinie nie chce jesc. Wcale bym się tą wagą nie martwiła....Po za tym dzieci po Zyrtecu mają większy apetyt ...
rozalka
Nie no mi sie wydaje,że Weronika jest taka akurat.Czasem niektóre lekarki to tak smęcą.Kuba jest na 50 centylu,a kazdy tez mówi,że gruby,a on tylko taka pyzatą ma buzie,a reszta juz nie.Polegałabym na zdaniu pediatry,a on nie ma zastrzeżeń.Zyrtec mamy 10 kropli to bez zmian zwiększyła ketotifen z 2,5 do 5 ml bo stwierdziła ze jest starsza i juz moze wieksza dawkę nie wiem czy słusznie ale taka wybrała droge leczenia a ja nie mam innego wyboru jak jej zaufać
a co do wagi to Weronika teraz śpi jak wstnie to ją zważe i zmierze i zobacze na tej stronce co Kasia znalazła ale jak ostatnio byliśmy na szczepieniu to jej pediatra nic nie wspomniała żeby była za gruba nie wiem o co chodzi tej alergolog ale jak byłam pierwszy raz w czercu to juz wtedy cos wspominała że za dobrze wygląda i czym ją karmie a mi sie wydaje taka drobna na bużce i wogóle w maju jak sie spotkałysmy w tym manhattanie to sama powiedz rozalka Weronika zaraz po Martynce lil była chyba najdrobniejsza prawda
Fakt,że trzeba uważać,bo dzieci czasem tyja po lekach antyhistaminowych,ale wystarczy ograniczać słodycze i słodkie soki,może o to tej alergolog chodziło.a duzo tej kaszki je?
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
DEBILE sorry ale musialam jak mozna o jakims takim maluchu powiedziec ze jest zagrube no DEBILE taki malec biega skacze i jesli nawet ma liczne faldki i pyzata buzie to fajnie bo jeszcze chwila i wszystko zniknie jak zacznie sie okres mega wzrostu itp. itd
agusia9915
Matka wariatka
nie twierdze ,ze za gruga czy za chuda
stiwrdzam fakt
MADZIA przeczytaj skutki ubczne ketotifenu........wzmaga apetyt ;-)a jeszcze na noc
stiwrdzam fakt
MADZIA przeczytaj skutki ubczne ketotifenu........wzmaga apetyt ;-)a jeszcze na noc
rozalka
No właśnie o tym mówiłam,Zyrtec tak samo.nie twierdze ,ze za gruga czy za chuda
stiwrdzam fakt
reklama