reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

a czy flegamine moge zastapic mucosolvanem:confused:
nie mam pojecia,ale
Mucosolvan
Lek mukolityczny w chorobach oskrzeli z gęstą,, nadmiernie lepką wydzieliną, przewlekłe zapalenie oskrzeli, mukowiscydoza, zapalenie ucha środkowego, zapalenie krtani, zapalenie zatok obocznych nosa.
Działanie: MUCOSOLVAN o silnym działaniu wykrztuśnym. Przyspiesza transport śluzu w drogach oddechowych, zmniejsza jego lepkość oraz zwiększa aktywność rzęsek nabłonka oddechowego.

Więc zastosowanie podobne jak Flegamina.....:confused:

reklama
reklama
a my po wizycie u alergologa wczoraj mamy zalecenie dalej brać przez kolejne 3 miesiące Zyrtec i na noc ketotifen tyle że zwiekszyć dawkę bo poprawa jest no i próbować zwykłe mleko pół na pół z bebilonem i masło mam dawać dalej jeżeli pojawią sie tylko krostki na polikach to może jeść chyba że wysypka pojawi sie na brzuchu i uda to odstawić i testować jajko ale osobno żółtko i białko
a tak po za tym to stwierdziła że Weronika jest na pograniczu nadwagi i grozi jej otyłość i zasugerowała żebym odstawiła kaszki i zamieniła jej innymi posiłkami tyle że ona bardzo lubi je jeść no ale co jak trzeba to odstawimy
ale tak szczerze to Weronika wcale nie wydaje mi się żęby była jakaś gruba taka normalna sama już nie wiem :baffled::confused:

Do góry