reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

ja kupiłam dla siebie na wakacje bros i pisze na nim "mozna stosować poniżej 3 roku życia " no ale po wyżej którego :confused: 1 czy 2 :baffled: odrazu bym miała i dla Emilki jak po 1 roku życia ale nie napisali :baffled:

reklama
ja kupiłam dla siebie na wakacje bros i pisze na nim "mozna stosować poniżej 3 roku życia " no ale po wyżej którego :confused: 1 czy 2 :baffled: odrazu bym miała i dla Emilki jak po 1 roku życia ale nie napisali :baffled:
Goasia jestem prawie pewna,ze chodziło jednak o to,ze nie mozna stosowac ponizej 3 roku zycia:tak:.Gdyby było inaczej producent umiesciłby dokladniejsze informacje...Moze Ci sie "nie" starło,ale bład w druku...

Goasia jestem prawie pewna,ze chodziło jednak o to,ze nie mozna stosowac ponizej 3 roku zycia:tak:.Gdyby było inaczej producent umiesciłby dokladniejsze informacje...Moze Ci sie "nie" starło,ale bład w druku...

:no::no::no: nie starło się ........jest wyraźnie napisane :tak::tak: może jakiś błąd :confused:

Julka od jakigos czasu ma na nozce kilka plam <cos jak liszaj>.......nie wiem od czego, ale chyba musze z nia isc do lekarza.....zauwazylam ze wysypalo ja to dosc mocno......ach jescze mi brakuje alergik malego....buuuu:((((

reklama
Lenkę też wysypało na wewnętrznej stronie kolan, ale to są takie krostki tylko że skóra przy tym bardzo sucha. Stało się to w sobotę jak szłyśmy na szczepienie więc od razu Pani doktor to powiedziałam, i mam już odpowiedź że to nie alergia tylko potówki. I mam nie panikować :-)

Do góry