reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Jeżeli chodzi o insekty.....potrzebuje cos skutecznego na komary,niedługo wyjeżdzamy,pomocy!
W tamtym roku miałam plastry Asio,tez je kupie,ale jakichś spray by sie przydał.:tak:
ooo mi tez by se przydalo ostatio jak Patryka uzarl to miał spuchnieta cala kostke:baffled:
rozalka po jakim czasie od zjedzenie alergentu moze wyskoczyc w:baffled:ysypka?

reklama
ooo mi tez by se przydalo ostatio jak Patryka uzarl to miał spuchnieta cala kostke:baffled:
rozalka po jakim czasie od zjedzenie alergentu moze wyskoczyc w:baffled:ysypka?
Od godziny po zjedzeniu(lub zetknięciu) nawet do 2 dni po (zjedzeniu).U nas najczęściej po 24 h.:baffled:Jest to indywidualna sprawa dziecka i jego obrony przed alergenem.:crazy:
gdzie można je kupić? w aptece?

polecam opaskę Mothercare :tak:

nie polecam Urządzenie przenośne na baterie CHICCO ZANZANO d (372050995) - Aukcje internetowe Allegro u nas się nie sprawdziło :no:

Raid i Bros dopiero od 3 r.ż :blink:
Plastry kupiłam w aptece i sorki ale innej firmy(bez bzzz).A sio to miałam spray,ale trefny jakichś był.
PLASTRY ODSTRASZAJĄCE KOMARY "BEZ Bzz W DOMU" - Apteka internetowa DOMZDROWIA.PL zmienia nazwę na Internetowy Punkt Apteczny DOMZDROWIA.PL

reklama
Do góry