reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Agusia,nie wiem:no:.
Ja mam elektroniczny,niestety nie do ucha.Dosyc dobrej firmy Hartmann i nie narzekam.Jak ten sie zepsuje,to kupie taki do ucha.
Konradowi mierze pod paszka i jesli ma te goraczke,to zwykle lezy jak placek:sorry:,a jak nie to daje cos do reki:confused:.

reklama
Mała ma 39C :-( jak nie urok to............................

wczoraj kupiłam jej kisiel (1.20 i budynie (3.20))bez glutenowy i skrobie pszenna(7zł za 350g)) wiec bede mogła znów sama jej robic (hip hip hura)
i dostałam chlebek ktory wyglada jak normlany(6.50 )i podono tak smakuje a jest bezglutenowo- bezbiałkowy:rofl2:;-)
łoj kosztowne to moje dziecie:laugh2:;-)
zaraz stawiam szyneczke do upiecznia bo za duzo miecha bedzie sie krecic koło niej przez najblizsze dni wiec musi miec swoje;-)
no drogie te rzeczy ja mojej paluszki np kupilam za5 zl no ale wreszcie beda miały rozszerzone menu:tak:
a co do temperatury to ja nie mam pojecia:no:

wczoraj kupiłam jej kisiel (1.20 i budynie (3.20))bez glutenowy i skrobie pszenna(7zł za 350g)) wiec bede mogła znów sama jej robic (hip hip hura)
i dostałam chlebek ktory wyglada jak normlany(6.50 )i podono tak smakuje a jest bezglutenowo- bezbiałkowy:rofl2:;-)
łoj kosztowne to moje dziecie:laugh2:;-)
zaraz stawiam szyneczke do upiecznia bo za duzo miecha bedzie sie krecic koło niej przez najblizsze dni wiec musi miec swoje;-)
Biedna Sarcia.
A gdzie wynalazłaś ten chlebek?Też by mi sie przydał,bo Kuba jak za dużo zje chleba zwykłego,to też go boli brzuszek.Na zmiene bym mu dała:tak:

Biedna Sarcia.
A gdzie wynalazłaś ten chlebek?Też by mi sie przydał,bo Kuba jak za dużo zje chleba zwykłego,to też go boli brzuszek.Na zmiene bym mu dała:tak:
pewnie w sklepie ze zdrowa żywnością tam gdzie ja byłam tez było pieczyo chlebki bułeczki normalnie wszystko pierogi ciasta ciasteczka deserki jogurty pasztety wedliny ale sie ucieszylam ze natrafilam na ten sklep

pewnie w sklepie ze zdrowa żywnością tam gdzie ja byłam tez było pieczyo chlebki bułeczki normalnie wszystko pierogi ciasta ciasteczka deserki jogurty pasztety wedliny ale sie ucieszylam ze natrafilam na ten sklep
U nas jedyny w Auchan,ale ostatnio jak pytałam ,to jakaś była "niedoinformowana" sprzedawczyni,bo sama musiałam szukac ciastek bezbiałkowych i bezjajecznych i to przez 15 minut,a mąż i Kuba:baffled:...także rozumiesz

Anitko w Gdyni masz taki sklep bezbmleczne i bezglutenowe np
[SIZE=+1]"Green Way Market" Sklep[/SIZE]
[SIZE=-1]
[/SIZE]
[SIZE=-1]Starowiejska 16[/SIZE]
[SIZE=-1]Gdynia[/SIZE]

[SIZE=-1]58 661 84 96

[/SIZE]

Anitko w Gdyni masz taki sklep bezbmleczne i bezglutenowe np
[SIZE=+1]"Green Way Market" Sklep[/SIZE]

[SIZE=-1]Starowiejska 16[/SIZE]
[SIZE=-1]Gdynia[/SIZE]

[SIZE=-1]58 661 84 96[/SIZE]
Super ,dzięki.Niedaleko pracuje moja siostra.Kiedyś mi nawet cos tam przynosiła,ale zapomniałam.
Jak wcześniej skończy pracę,to ją wyśle.:tak:

noc koszmar:-(
od 39 do 38.5 skakała tem. po podaniu leku
zjadła dopiero rano jakby nidy nic
podałm juz clarityne .........zobacze ale o 7 rano dostała tez ibum wiec jeszcze moze ja trzymac (miała 38.7) teraz je chlebek z wedlinka ale je .....................oby nic sie nie wykluło

reklama
kupiłam w sklepe ze zdrowa zywnoscia w oszołomie:tak:
Dzięki.Ja tam trafiłam na jakąs dziewuche,co nic nie umiała znależc.:baffled:Ale wybiore sie jeszcze raz.:tak:
noc koszmar:-(
od 39 do 38.5 skakała tem. po podaniu leku
zjadła dopiero rano jakby nidy nic
podałm juz clarityne .........zobacze ale o 7 rano dostała tez ibum wiec jeszcze moze ja trzymac (miała 38.7) teraz je chlebek z wedlinka ale je .....................oby nic sie nie wykluło
A po za temperaturą cos jej jeszcze dolega?Może to trzydniówka.Życze zdrówka.:tak:

Do góry