reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Duzo zdrówka dla Juleczki!!!

Ogladałam dziś te let's go, ale jeszcze nie kupiłam bo nie wiem jaki rozmiar nam będzie potrzebny.
36 sztuk kosztowało chyba 44zł.
Kupię je jak zaczniemy sadzać Milutka na nocnik, albo jak będzie robiła problemy przy przewijaniu na leżąco, na razie spokojnie dajemy radę :)

reklama
Duzo zdrówka dla Juleczki!!!

Ogladałam dziś te let's go, ale jeszcze nie kupiłam bo nie wiem jaki rozmiar nam będzie potrzebny.
36 sztuk kosztowało chyba 44zł.
Kupię je jak zaczniemy sadzać Milutka na nocnik, albo jak będzie robiła problemy przy przewijaniu na leżąco, na razie spokojnie dajemy radę :)

a ja się zastanawiałam jak sobie dam radę z nimi jak Emilka strzeli kupę :-D:-D:-Di ich nie brałam :sorry2:

w tesco widziałam 18sztuk to były za 19,99 :tak:(9-14kg)

ale kupiłam sleep&play za 29,99 50 sztuk więc cena jak podaje pampers :tak:

taka tak zdrówka dla Juleczki
a Nuśka nie ma u was dyżurów w swięta w wybranych przychodniach?ja mam to szczęście że akurat nasza przychodnia jest taką dyżurującą całodobowo w święta i w nocy w dni powszednie

i odemnie zdrówka dla Julaska :tak:

Nuśka właśnie jedz do szpitala na dyżur :tak: u mnie w przychodnie nie ma dyżurów i czynna 4 godziny dziennie :baffled: ale każdy na wyznaczoną inną przychodnie która dyżuruje i w razie czego jedziemy:tak: po co ma być gorzej z gardłem :sorry2:

Ok, a jak ze smarowaniem kremem pupy maluchowi na stojąco??? Jakoś sobie tego nie wyobrażam :blink:

ja Emilce nie smaruje pupy tylko wycieram:zawstydzona/y: :sorry2: czasem posypie pudrem nie robie tego bo po wszystkich kłopotach z odparzeniami doszłam od czego je ma czyli od kremów :sorry2: jak tylko przestałam smarować odparzeń nigdy już nie miała :no:

reklama
Zdrowka dla Julaska:-:)tak:.
Ja na razie uzywam tradycyjnych pampkow i odrobiny sudekremu.

Do góry