reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Ja nawet niewiedzialam ze na moj i Jenni temat byla rozmowa:zawstydzona/y::baffled: Na poczatku mysolalam ze tyczy sie tego ze Jenni jest kopnieta:baffled: ale pozniej zajazylam ze to drugie;-) no i faktycznie moze to przez koty:-( te 2 napewno ktos wezmie a co z 8 letnim Gizmem z mojego awatorka:-( jest za stary i nikt mi go niewezmie a go niewyzuce na ulice przeciez:-(

reklama
Gosia, Oli miała kiedyś taki okres, że ssała sobie namiętne dolną wargę, też miała całą czerwoną. Jakoś samo jej to przeszło, ale trwało chyba z miesiąc :baffled:

chyba mamy rotawirusa :-p:baffled: mimo szczepienia ale chyba łagodną odmianę bez wymiotów, temperatur tylko biegunka, dobrze ze je i pije
jestem załamana, mamy ten soczek HIPPa marchwiowy, orsalit, acidolak, dupa tak odparzona ze nie mogę patrzec, kremu tyle laduje ze porazka, Lenkę tak boli że nie pozwala sobie zmienic pieluchy, normalnie walka :sorry2::no::no:

chyba mamy rotawirusa :-p:baffled: mimo szczepienia ale chyba łagodną odmianę bez wymiotów, temperatur tylko biegunka, dobrze ze je i pije
jestem załamana, mamy ten soczek HIPPa marchwiowy, orsalit, acidolak, dupa tak odparzona ze nie mogę patrzec, kremu tyle laduje ze porazka, Lenkę tak boli że nie pozwala sobie zmienic pieluchy, normalnie walka :sorry2::no::no:
Biedna Lenka:-( niech nam szybciutko wraca do zdrowia:tak:

Zdrówka dla Lenki:tak:
Dziewczyny pomóżcie
Maciusiowi wyszły dwa zajady w kącikach ust nie mam pojęcia od czego to:-:)zawstydzona/y:
czym to smarować żeby mu nie zaszkodziło????

Oliwce się zrobiło kiedyś na wardze pęknięcie w stylu zajadu, ale nie w kaciku tylko na środku i pomogło i to odrazu posmarowanie Aftinem. Nie wiem, czy to na zajady pomoże, ale ja bym spróbowała :tak: Aftin kosztuje niecałe 2 zł w aptece. Oliwka po 2 dniach smarowania (2 razy dziennie) nie miała już śladu.
A poza tym Agata, zajady się robią albo z brudu (broń Boże Cię nie oskarżam o brak higieny, ale wiadomo, że nasze dzieci wszystko pchają do buzi, więc są bardziej narażone) albo z braku witamin, więc moze jakieś witaminki podać małemu, jeśli nie dajesz :confused:

Kasiad chodzi o Aphtin ten na pleśniawki tak?
Tak mi się wydawało że to przez brak witamin,albo od wkładania wszystkiego do buzi,a Maciuś to wszystko pcha i namiętnie liże ściany.
Dzięki za rady:-):-)

reklama
Do góry