Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakos mi tak glupio bo nie jestem na 100% pewna w kazdym badz razie cos ja wieczorem i w nocy bolalo a ze lykac to wiem ze potrafi bo gdzies z tydzien temu w kupie zobaczylam calego orzecha musia podkrasc starszakom czekoladeIrtasia, a nie powinnaś jechać na prześwietlenie Klocek, nawet taki mały, to jednak chyba sam nie wyjdzie z kupą
Ja bym poszła,takich przypadków mają na pęczki,wię nikt sie nie będzie dziwił.Jakos mi tak glupio bo nie jestem na 100% pewna w kazdym badz razie cos ja wieczorem i w nocy bolalo a ze lykac to wiem ze potrafi bo gdzies z tydzien temu w kupie zobaczylam calego orzecha musia podkrasc starszakom czekolade
Jakie on ma sliczne bobaskowe raczkiJa bym poszła,takich przypadków mają na pęczki,wię nikt sie nie będzie dziwił.
A ja zrobiłam zdjęcia dla alergologa,tak wygladała rączka Kuby po świętachNie wiem,czy cos widac,bo zdjęcie troche blade.No i nie mam pojęcia od czego,przypuszczam,że zaostrza go coś oprócz jedzenia.
Dzwonilam do lekarza a on na to zeby poczekac do 3 dni jak wysra to wysra ,a jak nie i dalej ja bedzie cos bolalo to wtedy przyjscgłupio nie głupio .........potem moze byc za pózno
Ty to masz nosa agusiano to oki
ja panikara jesli o takie rzeczy chodzi
po akcji z bateriami paluszkami i tragicznym zakonczeniu juz wogole
irtasia mam wrarzenie ,ze ci sie humor popsuł ?
jest inny niz kiedys / zawsze